reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Mamusie i przyszłe Mamusie:)
Bietka Kochana dziękuję za pamięć:) Czytam Was codziennie ale z pisaniem ostatnio ciężko bo jakoś humor mi nie dopisuje :( a nie chcę się na forum rozklejać!
Bietka zazdroszczę teściowej bo moja to szkoda gadać niby miła, przyjazna, uśmiechnięta ale w środku fałszywa!!! Jak byłam z Adasiem w ciąży to się o tym przekonałam:( Ale za to mamę mam cudowną :)))
Marta28 trzymam kciuki za ten Wasz maraton z Oleńką by wszystko przebiegało po Twojej myśli!!
Kasia brawa dla Alexa za pierwsze kroczki zobaczysz że codziennie będzie ich coraz więcej :)))
Marta03 jak dzieciaczki ? Mam nadzieję że już całkowicie wyzdrowiały!!!
Teśka Aniaa jak się czujecie ?
Aguśka jak Bartuś?
Buziaki dla Mazurskich Mam i Dzieciaczków :-)

reklama
Necia mam nadzieje ze teraz jak znowu jest slonce za oknem to humor wroci:)
A moze Ty sie wybierzesz na to spotkanie mam 15go czerwca? Kolobrzeska macie niedaleko:) ja juz sie z Olcia zapisalam, bedzie tez napewno jedna kwietniowka z olsztyna, moze jeszcze jfna kolezanke z Ilawy zabiore:) Pawelka tez moglabys zabrac z tego co widzialam:)

U nas wszystko ok ,Olcia nadrabia, raczki sie wzmacniaja, robi postepy, pani ja chwali. Dobrze by bylo zwiekszyc ilosc wizyt tygodniowo albo turnus zorganizowac, ale skad mam 2tysie nagle wziac?:( czekam na papiery z fundacji ale to moze jeszcze z 2miesiace potrwac:( :( :(

Hej Necia !no tak w miare nie najgorzej ,ale ostatnio to strasznie plecy mnie bola ,na dole w okolicy ledzwiowej ,tak ciagnie ze szok,troche pomaga lezenie ,ale nieduzo ,no i nogi i ogolnie coraz ciezej sie poruszac ,ale co ja tu bende narzekac ,dla naszych maluszkow wszystko wytrzymamy:)a ja jewszcze swojej tesciowej dobrze nierozgryzlam ,narazie mila ale ma straszny charakter,ciekawe jak po slubie bendzie niektore sie zmieniaja o 180 stopni.u mnie tez z pisaniem na forum to jakos niewiem jakiegos lenia mam ,i brak weny ,ale podczytuje :)pozdrawiam wszystkie mamusie i maluszki:)

Witam się pięknie :-)

marta2801 chętnie bym się zapisała na to spotkanie, ale nie pasuje mi, że w tygodniu organizowane jest :dry: Urlopu już trochę w tym roku wykorzystałam, bo to rehabilitacje, a to mały był chory i zostałam z nim w domu... chciałabym się z Wami kiedyś spotkać choć na kawusi :-) a tu byłaby świetna okazja i jeszcze na dodatek porady specjalisty kuszą :happy2:
A Olcia jest dzielną dziewczynką i przesyłam jej moc całusków :-) Ślicznie się stara ku uciesze mamusi :happy2:

KasiaiAlex powodzenia w poszukiwaniu pracy!
no i brawa dla Aleksa! Dzielny chłopak, jeszcze tylko kwestia dni i pójdzie na całego na nóżki :-D

necia35 takie piękne słoneczko wyszło, ruszaj w teren zrobić coś miłego tylko dla siebie - choćby to była mała kawka w przytulnej kawiarni :cool2:

Teśka24 oj te ciążowe dolegliwości :baffled: Ale już niedługo Kochana i po porodzie zobaczysz jak się będziesz dobrze czuła i mała kruszynka Ci takiego speeda zapoda, że sama będziesz w szoku :-D

U nas generalnie ok, tylko doba mogłaby być dłuższa :-D padam na twarz wieczorami, a wyspać się ni cholery nie mogę, bo mój miglanc się budzić potrafi co godzinę :dry:
W weekend byliśmy na weselu koleżanki i się wybawiłam, że hohohoho :-D było super! Radk został z babcią (moją mamą) i nie mogłam przestać myśleć co u nich - no kompletnie się nie mogłam wyłączyć, ale na szczęście i tak bawiłam się przednio :-)
Pozdrowionka gorące :happy2: Trzymajcie się cieplutko mamuśki :cool2:

Black Opal oj z tym wychodnym to ciężko ostatnio:( mąż pracuje a nie mamy nikogo w Olsztynie także non stop z dziećmi siedzę !
Martuś28 chyba nie dam rady iść na to spotkanie:(
Teśka bidulko TY ja też pod koniec ciąży miałam podobne dolegliwości zwłaszcza ból pleców mi doskwierał i kręgosłup ale jak urodzisz to wszystko to będzie tylko odległym wspomnieniem :) bo najważniejsza będzie tylko ta istotka która się pojawi na świecie:)))

Black opa- spotkanie jest tez po poludniu, ja wlasnie wybieram sie na 14.30 do 17:)

Dzieki dziewczyny za dobre slowa. Pojawil sie u Oli problem z prawa noga, powazniejszy niz myslalam... mam nadzieję ze sobie z nim poradzimy...

Witam
Marta Ola jest silną dziwczynka i da sobie z wszystkim radę;-)
necia jak Adaś i Pawełek?zdrowi?i jak chodzenie Adasia?
Teśka jeszcze troche dasz radę;-)mnie najbardziej plecy wbrew pozorom bolały po porodzie!
marta jak postępy w remoncie?
kasia powodzenia z szukaniem pracy;-)

A Bartek przed chwila przewrócił stołek sobie na stópke ma już siniaka i czerwone koło małego paluszka.
Dla reszty zdrówka i pozdrawiamy

Witajcie:)
Aguśka buziaki dla Bartusia żeby stópka nie bolała!!
U nas Adaś wczoraj chodząc przewrócił się uderzając buźką o krzesło :( serce mi podeszło do gardła bo aż mu się krew lała myślałam że sobie ząbka wybił. Na szczęście tylko troszkę sobie skaleczył dziąsełko i górną wargę! Ach te upadki niestety nie da się przed nimi uchronić :no:
A Pawełek w przedszkolu ma wielbicielkę ciągle go przytula i robi się aż zaborcza ! Na początku było to zabawne ale teraz to już przesada zwłaszcza że przedszkolanki na to nie reagują !
Marta28 będzie dobrze jesteście silne obie i dacie z wszystkim radę ! A co się dzieje z nóżką Oleńki? Jeśli oczywiście mogę zapytać?

reklama
Witajcie kochane!
Ja dzisiaj od rana na pełnych obrotach.
Oczywiście zahaczyliśmy też o Iławę... Mieliśmy kilka spraw do załatwienia,
No i zapisaliśmy Jakubka do przedszkola <prywatnego>

Majcia teraz śpi, Jakubcio męczy żeby iść na rower i chyba wyskoczę z nim na plac... Jak dobrze, że jest babcia :D

Bietka dasz radę!! Ja też myślałam, ze pisanie pracy sporo mi zajmie ale jak już się zawzięłam to poszło szybciutko ;)
Necia dziękuję, dzieci już zdrowe :) To się Pawełek ma. A może zwróć uwagę przedszkolankom?
Marta oby papiery szybko były i jak najszybciej i pozytywnie udało się turnus dla Oli załatwić! Martuś a co z nóżką?
Teska trzymaj się jeszcze troszkę przed tobą... Najgorsze są upały, wiem bo moje dzieciaczki są z letnich miesięcy...
Black fajnie, ze się rozerwałaś w weekend...
Aguska dzięki postępy są... W łazience płytki już na ścianach, jeszcze podłoga została. Dzisiaj odbieramy lustro i tez będzie można je wtopić. Jeszcze ubikacja... No i we wtorek okna. Ale ile sprzątania :shocked2:
Agnieszka pamiętamy... To pisz co u ciebie a nie tak ogródkami ;) Jak po urlopie?

My jutro wybieramy się na chrzciny. Mąż w charakterze ojca chrzestnego... Ale prezent jest, pamiątka jest... Więc przygotowani jesteśmy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry