reklama

Mazurskie mamy !!!

Czy ja coś dzis pisałam o prasowaniu? :confused2:
Żeby nie to, że mieszkam z rodzicami to mól luby by bez obiadu dziś zasuwał - tak mi się nic nie chce!!! Ale sie poświęcę, niech im będzie, żeby nie było, że sie cały dzień obijam :happy2::-p

reklama
67MiesiCHani

Udało się?

Nineczko sliczne zdjęcia Hani:tak::tak::tak:
ja wróciłam wczesniej ze spaceru, troszke ogarnełam domek ale tylko troszeczkę;-)
Nineczko a jak Hania? juz lepiej?? czasami tez mało brakuje zeby Antos wyprowadził mnie z równowagi, jeszcze mu sie nie udało, w końcu to małe dziecko i nic nie rozumie, chociaż umie juz duzo na mnie wymusić:tak:
Grubelku z lakierami z Paryża bedziesz gwiazdą nr 1 na porodówce:tak:
Nineczko dr Sztejter, polecam:-D przystojny, dowcipny i zawsze usmiechniety :blink:

Dzięki dziewczyny :-) Teraz tatuś usypia potwora :rofl2: Ja nie wiem, może to ten upał?
Wcięło mi jednego posta :confused: A co ciekawsze, już wyświetlił sie pod innymi :confused2: Laseczki - jak wy to robicie, że wasze zdjęcia widać w polu tekstowym a nie w załączniku? Piszę to do tych, które takowe zdjęcia zamieszczają - Grubelku - twojego z brzusiem nie widziałam a wielka szkoda :no: ;-) Dawaj jakieś! Pochwal się brzuchalkiem póki jest!
maarta - o tym lekarzu nie słyszałam ale może czas to zmienić? :happy2:

reklama
photo

Weszłam do tego albumu, kliknęłam na wybraną fotkę, skopiowałam z paska jej adres, klinkęłam na ta żółtą pocztówkę w odpowiedzi na forum i... nic Pokazuje mi tylko taki kwadracik kolorowy ale on znika jak zatwierdze odpowiedź :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry