reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
przeprowadzam się od teściów do własnego mieszkanka- parę bloków dalej ale do siebie :)
no i super!!! :) fajnie
na swoim najlepiej! :tak:

miska witaj! napisz więcej o sobie:) masz sporą gromadkę dzieci widzę :) i kolejne w drodze! gratki! skąd jestes?

Ale u nas cudna burza jest...a właściwie przeszła. Uwielbiam widok i odgłosy burzy !!

I jak życzyłam tak też było... Cały prawie dzień słonecznie :D

Młoda widzę "gorący" okres masz.. Powodzenia i wytrwałości w przeprowadzce... No i gratuluję ząbków!!
Aguska no synek rośnie i zdrowy jak rybka, to najważniejsze!
Miska witaj wśród nas. Mam nadzieję, ze się u nas zadomowisz!!
Agnieszka dziękuję za odwiedzinki...było bardzo miło! No i do zobaczenia w piątek/sobotę/niedzielę :-D

Agnieszka dziękuję za odwiedzinki...było bardzo miło! No i do zobaczenia w piątek/sobotę/niedzielę :-D

Marta 0307 Ja także bardzo Ci dziękuje :tak:
I muszę napisać że masz wspaniałą osobowość a do tego miła i koleżeńska-dziękuje ;-)
Dzieci i mąż super :tak:
Do zobaczenia w weekend :tak::-)

miśka271 Witaj :-)

W Iławie właśnie przeszła burza.
Aszsz jak huczało :confused2:

Ojej...aż tyle komplementów ;)
Aga ty również jesteś bardzo miłą osobą i z Alana wesoły chłopczyk!

Ja porobiłam opłaty... uuu ubyło z konta <męża:> Na szczęście w tym miesiącu sama opłacałam swój rachunek za telefon...obędzie się bez gadanego hehehe

Mój mąż przeważnie mówi tak... "Ale Mysza na spokojnie... No powiedz jak ci te 600 minut nie starcza?" :-D:-D:-D
A mi jakoś tak zawsze mało hehe

:-D:-D
dobrze że podchodzi do tego tak spokojnie ;-):tak::-)

Ja też mam 600 minut w abonamencie i czasami nie starcza ale niestety dzwonić trzeba,czasami tylko się zapominam :confused2:
Więc wiem jak to jest Marta :)
Ucałuj dzieci i pozdrów męża.Ja Uciekam spać bo rano czeka mnie szybka pobudka.

3majcie się dziewczyny i już dziś życzę wam miłego czwartku :tak:

reklama
Ja też uciekam...może trochę poczytam...
Ostatnio zaniedbałam książki a teraz w pracy jak mam 8h komputer przed oczyma, to już wzroku nie chce mi się męczyć...

Do jutra!
Spokojnej nocki dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry