Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie Marta masz racjęAga masz rację co ma być to będzie. JA z własnego doświadczenia wiem, ze takie obserwacje nie są dobre... Ale ja inna bajka, oprócz samokontroli cykli miałam podawane leki, monitorowane cykle i badania... No ale nie ma tego złego...dwa skarby sąA za was trzymam kciuki!!

Aguśka Tobie również dziękuje za miłe słowoagnieszka pewnie co ma być to będzie ale życzę wam miłego starankai oczywiście jego efektu;-)
bartek już śpi m w łóżku już leży ja sie obżarłam frytkami
a dziś sie ważyłam i tragedia szkoda gadać

Marta przecież Ty bardzo dobrze wyglądaszAguska napewno nie jest taj źle... oj byś musiała moją wagę zobaczyć heheh

Aguśka Ty się nie przejmuj opiniami innych,wiem może nie jest to miłe ale "zlewaj to"wkurzam sie bo wszyscy mi na to zwracaja uwage ale ty chuda ty nic pewnie nie jesz coś ci dolega a ja na to tylko tyle mogę powiedzieć że nie mogę przytyć!!!!!!!!!!nie wiem przemiana materii mi sie zmieniła po ciąży i biegam ciągle przy tym moim urwisie i chyba dlatego.wkurza mnie też to jak sie czasem na mnie gapia a ja moim skromnym zdaniem nie wyglądam aż tak źle są jeszcze chudsze.szkoda gadać
wżne że mojemu m sie podobam
a zła jestem bo ostatnio wydawało mi sie że troszke przytyłam i ja dzisiaj patrze a tu jeszcze troche mniej
Ostatnio w Pl w pizzeri zjadłam sama całą pizze,mąż zadowolił się hamburgerem i tak długo siedzieliśmy aż zostawiłam pusty talerz i uwierz mi ze nic a nic po mnie nie widać 
;-):-)Ja,ja chętnie bym zjadła i lampkę winka też bym ze smakiem wypiła ;-)Sernik się chłodzi zaraz zrobię galaretkę...
To która wpada na winko i ... serniczek![]()
Aguśka mam ten sam problem tylko ja to już się sobie nie podobam zwłaszcza góra kości mi wystają wszystko na mnie wisi szok . Ostatnio pielęgniarka mi powiedziała że ona nie wierzy że ja dwójkę dzieci urodziłam że chyba komuś to zleciłam8kg to już troche za dużo ale z 5 kg to z chęcia.wkurzam sie bo wszyscy mi na to zwracaja uwage ale ty chuda ty nic pewnie nie jesz coś ci dolega a ja na to tylko tyle mogę powiedzieć że nie mogę przytyć!!!!!!!!!!nie wiem przemiana materii mi sie zmieniła po ciąży i biegam ciągle przy tym moim urwisie i chyba dlatego.wkurza mnie też to jak sie czasem na mnie gapia a ja moim skromnym zdaniem nie wyglądam aż tak źle są jeszcze chudsze.szkoda gadać
wżne że mojemu m sie podobam
a zła jestem bo ostatnio wydawało mi sie że troszke przytyłam i ja dzisiaj patrze a tu jeszcze troche mniej