reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie :) A ja dziś strasznie niewyspana ale na własne życzenie prawie do 3 nad ranem siedziałam przy laptopie:) zamiast iść spać !
Dziewczyny w porównaniu z Wami to ja jestem stara :) 36 lat na karku mam .
Pusto tu coś ostatnio tylko kilka osób się udziela a gdzie reszta Kinguś brakuje tu Ciebie i Twojej pozytywnej energii :tak:
Kasi też już dawno tu nie było a Bietka też ostatnio rzadko bywa tak jak Teśka i Aniaaa choć rozumiem przy takich maluszkach jest co robić i pewnie zmęczone i niewyspane jesteście:)
Ja jutro z rodzinką wyruszam do Mrągowa do mojej mamy na kilka dni odpocząć trochę od tego wszystkiego
Miłego dnia Wam życzę i samego słoneczka :-)

Necia w takim razie udanego wyjazdu życze- o propozycji wyjścia bez dzieci- to mogłybyśmy się umówić jak maluchy spać pójdą, wtedy kiedy byś miała chwilę na relaksik :) jak tylko nie będe w pracy to stoję zwarta i gotowa :D

marta to dlatego Majeczka taka niespokojna jest...oby mocno ząbki nie dokuczały:)
necia udanego wyjazdu życzę! :)

A u mnie aktywnie,bardzo aktywnie....ciągle czasu brak a tyle jest jeszcze do zrealizowania....:)

reklama
Pusto tu coś ostatnio tylko kilka osób się udziela a gdzie reszta Kinguś brakuje tu Ciebie i Twojej pozytywnej energii :tak:
Nel :* Aguska, Aniu miło że o mnie jeszcze Wy myślicie :)
podczytuję was czasami... ale mało piszę za co przepraszam.. Życie!
Cieplutko was pozdrawiam, u mnie w porządku! :tak: jak coś to piszcie do mnie na gg! ;)
Pozdrawiam was!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry