reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguśka proszę:)
Wkleiłam tylko 5 abyś zobaczyła i czym jak pisałam.
Za chwilę skasuję linki do zdjęć aby ktoś nie powołany nie wchodził.

Ostatnia edycja:
reklama
aguska no widzisz późno mnie uświadomili i co zrobisz... ehh :] moja siostra jest taka zakręcona trochę.

Miłego dnia wam życzę!
pozdrawiam

Agnieszka już obejrzałam piękne widoki tylko ci mogę pozazdrościć.fajna z was rodzinka:-)
tylko mogę sobie wyobrazić co czułaś w takim miejscu ja to bym nie chciała stamtąd wracać:-Ddzięki jeszcze raz że wkleiłaś;-)
Bietka ważne że chociaż teraz cie poinformowali a nie tydzień przed;-):-D

cześć kobietki

wczoraj byłam na wizycie,maluszek rośnie jak na drożdżach :-) tylko muszę uważać na siebie bo mam przodujące łożysko,zawsze coś ale mam nadzieję że na następnej wizycie będzie już z tyłu

biegania mam od poniedziałku,a to szkoła a to z wnioskami ganiam tego nie ma tego brak,dzisiaj znowu spacer do szkoły i weź człowieku odpocznij

Agnieszka już obejrzałam piękne widoki tylko ci mogę pozazdrościć.fajna z was rodzinka:-)
tylko mogę sobie wyobrazić co czułaś w takim miejscu ja to bym nie chciała stamtąd wracać:-Ddzięki jeszcze raz że wkleiłaś;-)
Aga nie dziękuj kochana,naprawdę nie ma za co ;-)
Cieszę się bardzo ze zdjęcia się spodobały.Co prawda te 5 zdjęć nie pokarze w 100 % wszystkiego ale zawsze masz namiastkę tego co w danej chwili człowiek mógł przeżywać i zobaczyć.Zdjęć ze Szkocji przywiozłam 500:)
W weekend odświeżam mojego fotobloga,będę miała co robić :-D

miśka uważaj an siebie i maleństwo:)będzie dobrze,nie martw się:)

Moje dziecię w szkole.Teraz czas zabrać się za małe sprzątanie a potem kawa:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry