reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Medycyna, lekarze, lekarstwa i porady

reklama
Wiecie moze czy w Galway przyjmuje polski endokrynolog? Mam badania tarczycy zrobione i kilka hormonow jest na czerwono a moj GP wiecznie tylko -its fine its fine- bo jest odrobinke ponad norme albo za malo... i dla niego jest fine:crazy:

hej dziewczyny czy znacie dobrego polskiego ginekologa w okolicach cork albo tralee pozdrawiam asia
pytanie nadal aktualne?
w Tralee byłam u Brzozowskiego.
w Corku przyjmuje Ahmed (skończył studia w Pl)u Nawrockiego w przychodni. brzozowski już chyba też tam przyjmuje jeżeli się nie mylę
i w Corku mogę jeszcze polecić Joachima Beckera - nie Polak, tylko Niemiec ale konkretny

dziewczyny mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązać... chciałabym skorzystać z porady polskiego lekarza i tu pytanie czy skoro on ma swoich pacjentów na mc i jest normalnie gp, a ja mam innego gp bo mieszkam w innym mieście to czy mogę jednak mając medical card skorzystać za darmo z wizyty u tego Polaka???
pomóżcie plissssss

Dziewczyny czy są tu w aptekach jakieś leki bez recept na ,,stan zapalny pochwy,, jakieś czopki lub coś w tym stylu?:baffled:

Jest masc Canesten ale sa tez czopki... ja dostlalam raz na recepte ale znajoma(polka) w aptece powiedziala ze one sa tez bez recepty tylko drogie bo za 3 czopki ponad 20euro.... najlepiej zapytac

A ja sie jeszcze spytam. Znacie jakiegos polskiego Endokrynologa w okolicach Sligo? Moze tez byc Galway albo Mayo...

reklama
Do góry