reklama

Mega okazje-promocje ;-)

reklama
Dziunka dobre są te pieluchy?

My używamy z Rossmana.Są super.

My z Pampersa przeszłyśmy na Rossmana, a teraz na Dada - POLECAM!

no to i ja sie dopowiem. Pieluchy są dobre, jakościowo tez przyjemne w dotyku - nie jakas tektura czy cerata. Oczywiście pisze o dada premium. My ich uzywamy ale w dzień. Mój młody chyba za duzo sika i nocek pieluszka nie przetrzymuje. Ale tak to nie mam sie do czego przyczepić.

No właśnie, Asia nie siusiała już w nocy aż głupia matka wprowadziła drugą butlę:baffled: i rano pampers ogromny, ale jeszcze nie przesiąkł na szczęście. Rossmanowski jakoś mniej był napęczniały.

Jakby któraś była zainteresowana samochodzikami Hot Wheels to w Carrefour jest promocja, że jak kupisz 2 po 6,49 to trzeci jest za 1 gr. Ja mojemu kupiłam bo to maniak samochodowy :)))

Aza nasze dzieci są książkowym potwierdzeniem chłopca i dziewczynki :-) Konrad bawiłby się w nieskończoność autami, a Asia lalkami :-) Teraz planujemy kupić jakąś wypasioną lalę na urodziny.

Hehe... no... próbowałam kiedyś mojemu wcisnąć lalke ale niestety zero zainteresowania... Ja miałam manie na samochody w wieku 5 lat więc jeszcze wszystko przed nami :)))

reklama
nie wiem czy to jakas mega promocja czy okazja ale jakby którąś interesowało to od 8 grudnia w biedronce będą takie pościele za 60 zł: biedr.jpg
http://www.okazjum.pl/biedronka/gazetka/gazetka-promocyjna-biedronka-05-12-2011,6717.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry