Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje znajome rozszerzały po 4 miesiącu jak były dzieci na mleku modyfikowanym dlatego myślałam że już mogęMleko, mleko i mleko
Chyba, że mielibyście wyraźne wskazanie od lekarza. Dietę najlepiej rozszerzać dopiero po 6 miesiącu zaczynając od pojedynczych produktów (warzyw) raz dziennie, nie za późno żeby zmniejszyć ryzyko jakichś problemów brzuszkowych w nocy.
Moje znajome rozszerzały po 4 miesiącu jak dzieci były na mm więc chciałam się dowiedzieć i dopytać ale rozumiem i będę wiedziała też na przyszłośćNa tym etapie? Mleko. Ja staralam się czekac do 6 mca.
Ja rozszerzyłaby diete od 6 miesiąca, takie zalecenia są (były?) ale co kto robi to nie moja sprawapolecam stronę na ig alantkowebl
Kiedyś były trochę inne zalecenia i faktycznie one się co jakiś czas zmieniają no ale to wystarczy wejść na neta i sprawdzić chociażby WHO. Rozszerzanie w 4mc (chyba że lekarz każe) jest ryzykowne i nie przynosi żadnych pozytywnych skutków.Moje znajome rozszerzały po 4 miesiącu jak dzieci były na mm więc chciałam się dowiedzieć i dopytać ale rozumiem i będę wiedziała też na przyszłośćdziękuję
Tak, jak piszą Dziewczyny, to jest stara szkoła. Teraz zalecają rozszerzanie diety w okolicy 6 miesiąca niezależnie od tego jakim mlekiem karmione jest dziecko. I lepiej poczekać bliżej tych 6 miesięcy żeby układ pokarmowy był gotowy na nowe produkty.Moje znajome rozszerzały po 4 miesiącu jak były dzieci na mleku modyfikowanym dlatego myślałam że już mogęale jeżeli musimy poczekać do tego 6 miesiąca to rozumiem i dziękuję za odpowiedź
![]()