Gosia 78
Mamy lutowe'08
Fajna stronka z przepisami dla naszych maluszków i przykładami zabaw
Osesek.pl - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Portal dla Rodziców
Osesek.pl - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Portal dla Rodziców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

A na wieczór przed kąpielą coś lekkiego :kaszka z owocami, lub gotowane jabłuszko . Ale i tak każdy posiłek musi zakończyć ssaniem z cyca
nawet jak zje ponad stan
W czasie zabawy podaje jej rózne przekąski, kawałeczki owoców, sucharki, ciastecz ka albo czekoladke. Jeśli chodzi o danie ze słoiczków to już nie raz experymentowaliśmy i podawaliśmy jej np w 5 miesiacu dania od 7 miesiąca. Róża jest elastyczna jeśli chodzi o nowości kulinarne, nie wiem jak z innymi dzieciaczka, które mają np alergie:-(. Mamy babcie pediatre, więc dobra rada zawsze w pogotowiu 

na szczęście kase zdąrzyłam wydać...i szybko pojechałam zablokować kare i na komisariat spisać protokól że miałm swoje dokumenty i daniela dowód i unieważnić dowody do urzędu gminy!!!normalnie jestem w szoku i wyłam cały dzień bo pierwszy raz mi się to przytrafiło
!!!!!!!jakbym ich złapała to bym ich skopała że to poprostu szok

!!Dobrze że telefonu nie wziełam bo akurat mi się rozładował,a miałam go wziąść ze sobą!! i szlak trafilo nowa torbe, portfel , dokument(musimy wyrabiać nowe )i czapke dla oliwki którą kupiłam i mój podklad za 55 zeta !!!normalnie załamana jestem tym co mi się przytrafiło !!aż teaz jak sobie przypominam to łzy mi lecą ,bo jak można być takim człowiekiem!!!???