reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
Ahaa no wlasnie bo u nas z Hippa sa ale po 6 miesiacu:confused2::eek: No wlasnie chyba tez juz nie bede patrzec na te oznakowania co do miesiecy! Mam w domu sloiczek od 6 miesiaca z mieskiem i chyba go jutro dam malemu sprobowac. Tylko jest w nim papryka, stek, pomidor i kasza wiec ¨2 nowe skladniki w jednym sloiku... Tak tez mozna dawac czy lepiej nowe skladniki wprowadzac po jednym:confused2::sorry:

Ostatnia edycja:
olenka jak czytam jakie skład mają te "wasze "słoiki to szok takich u nas w sumie nie ma jeśli już cuda raczej po 9 miesiącu.

Ten sloiczek to jeszcze nic! Jeden mam po 6 miesiacu z oregano, bazylia, pomidorami, cebula, papryka czerwona, jablkiem i kurczakiem... :eek: Semper Barnmat - Couscous med kyckling och tomat
I niestety nie moge znalesc zwylkych sloiczkow bez takich dodatkow :-(
Kupilam te sloiczki bo pomyslalam ze sa lepsze od np. "lasange" gdzie jest mieso mielone, ser zolty, makaron, bazylia, oregano...
Nie wspomne juz ze sa sloiki z bialym pieprzem, sokiem z cytryny, maka, sledziem.... I wszystko od 6 miesiaca...

Ostatnia edycja:
Ten sloiczek to jeszcze nic! Jeden mam po 6 miesiacu z oregano, bazylia, pomidorami, cebula, papryka czerwona, jablkiem i kurczakiem... :eek: Semper Barnmat - Couscous med kyckling och tomat
I niestety nie moge znalesc zwylkych sloiczkow bez takich dodatkow :-(
Kupilam te sloiczki bo pomyslalam ze sa lepsze od np. "lasange" gdzie jest mieso mielone, ser zolty, makaron, bazylia, oregano...

W UK sa podobne Mixy. Bastian je i zyje!! Polska jest jeszcze daleko w tyle jesli chodzi o karmienie niemowlat. W Polsce nie mozna nic ale cukru wszedzie dostatek, a przeciez to najgorsze g.
U nas znajdziesz wszytko ale cukru nie !!!
Bazylie i oregano dodaje do wszystkich juz praktycznie obiadkow.

no wlasnie Adasia po pomidorach wysypalo, tatus kupil makaron z pomidorami i cukinia a niemadra mama dala, cale czolko w wysypce czerwonej po kilku godzinach
i tylko pare lyzeczek zjadl
bo ogolnie mam wielki problem z karmieniem
juz ponad miesiac daje przeciez i coraz gorzej z iloscia jest
na glowie staje i sama gotuje i roznych firm probuje i najwiecej to jest 5 lyzeczek do herbaty obiadku,
rano ze 3 lyzezcki owsianki
i przed kapiela nic albo kilka lyzezcek deseru
rece opdaja na tego niejadka

y tez mamy sobie odpuscic pomidorki,bo jak ja zjadałam to mała wiecznie obsypana była i to samo z truskawkami dopiero po roczku bedziemy próbować tak lekarka nam poradziła

O my pomidorków pewnie też długo nie spróbujemy bo tata ma alergię na pomidory:confused2:
Mewa a z piersi Ci ładnie je czy też wybrzydza? Wiesz, w sumie teraz Twój synek musiał walczyć z infekcję to i apetycik mógł mieć gorszy;-) Poza tym mój Jasiek też wybrzydzał - jadł dwie, trzy łyżeczki - ale ja dawałam mu pierś i po jakiejś godzinie obiadek, a teraz nie daje mu cycka przed obiadem i wszystko pięknie zjada;-)

reklama
Magda - tylko w nocy ladnie je co 2 godziny, w dzien nie za bardzo, bardziej pije i chce siadac a nie tam lezec i ssac- on praktycznie na nocnym mleku jedzie
w dzien przed obiadkiem go przegladzam z 3 godziny ale to nie pomaga
chyba mu musze witaminki jakies dawac bo przeciez mleczko juz nie wystarczy
ide do lekarza w poniedzialek to podpytam o to

Do góry