Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A.. no to dobrze :-)
Właśnie wczoraj widziałam że w Realu słoiczki Gerbera są w promocji po 3,99 dlatego się przeraziłam ale może faktycznie wystarczy poszukać
Karincia, ale słoiczki innych firm dla dzieci są też po 2,19 )) wystarczy poszukać często sa promocje. Ja ostatnio płaciłam 2,29 o Rossmanie nawet nigdy nie myślałam.
My dziś jadłyśmy jabłko )) mina krzywa u Oliwii jakbym jej cytrynę dawała ))
Ciekawe jak będzie jutro ))
Deli nasza Amelka tak reaguje na bananaod poczatku banan jest bllleeee i jak mialam zelik na dziaselka o smaku bananowym to miny robila jak bysmy jej cytryne podawali;-)moze zacznij od marchewki-jest slodsza od jabluszka i maluszki chyba bardziej ja wola:-)
Madziu moja kochana córeczka zaczęła od marchewki i niestety jest na nią uczulona, a bardzo jej smakowała no trudno dziś jabłko po raz 2 może się przyzwyczai ))))
A mojej nawet kleik nie podchodzi...:-confused2:
Sprobowalam dzisiaj przed 12 (to jej pora karmienia) dac troche lyzeczka to nim plula i sie krzywila...
Juz nie wiem co mam robic by chciala jesc...
O marchewce i jablku nie ma mowy...to jest calkowicie bleee
jestemjolka-nie kazda dzidzia jest gotowa tak szybko na jedzonkoodczekaj z tydzien i znowu sprawdz a jak nie to poczekaj i z miesiac:-)moze mlesio jej wystracza??moja to zjada wiecej niz ja z mezem razem wzieci hahaha ale ona ma tak od poczatku-uwielbia jesc
Wiecie, ja sobie tak planuję dawać za jakiś czas Adriankowi na noc kaszkę ale chcę robić taką płynną żeby z butli dawać
To muszę wtedy zmienić smoczek na ten trójprzepływowy??
Nie na smoczek rozmiar 3??