reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
Karincia, ale słoiczki innych firm dla dzieci są też po 2,19 :))) wystarczy poszukać często sa promocje. Ja ostatnio płaciłam 2,29 o Rossmanie nawet nigdy nie myślałam.
My dziś jadłyśmy jabłko :))) mina krzywa u Oliwii jakbym jej cytrynę dawała :)))
Ciekawe jak będzie jutro :)))
Deli nasza Amelka tak reaguje na banana:tak:od poczatku banan jest bllleeee i jak mialam zelik na dziaselka o smaku bananowym to miny robila jak bysmy jej cytryne podawali;-):-Dmoze zacznij od marchewki-jest slodsza od jabluszka i maluszki chyba bardziej ja wola:-)

Madziu moja kochana córeczka zaczęła od marchewki i niestety jest na nią uczulona, a bardzo jej smakowała no trudno dziś jabłko po raz 2 może się przyzwyczai :)))))

A mojej nawet kleik nie podchodzi...:eek::-:)confused2:
Sprobowalam dzisiaj przed 12 (to jej pora karmienia) dac troche lyzeczka to nim plula i sie krzywila...
Juz nie wiem co mam robic by chciala jesc...
O marchewce i jablku nie ma mowy...to jest calkowicie bleee:sorry:

jestemjolka-nie kazda dzidzia jest gotowa tak szybko na jedzonko:tak:odczekaj z tydzien i znowu sprawdz a jak nie to poczekaj i z miesiac:-)moze mlesio jej wystracza??moja to zjada wiecej niz ja z mezem razem wzieci hahaha ale ona ma tak od poczatku-uwielbia jesc:tak:

Wiecie, ja sobie tak planuję dawać za jakiś czas Adriankowi na noc kaszkę ale chcę robić taką płynną żeby z butli dawać :tak:
To muszę wtedy zmienić smoczek na ten trójprzepływowy??
Nie na smoczek rozmiar 3??

reklama
Do góry