alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
aaaaaaaaaa to ja wlasnie chyba pomylilam jedno z drugim  juz chyba wiem co to szybkowar............. taki srebrny garnek zamykany na wajhe i powietrze wylatuje przez dziurke? takiego tez nie mam, gotuje w tradycyjnych garnkach. a mikrofalowki swojej tez nigdy miec nie bede, bo jestem wielkim przeciwnikiem
 juz chyba wiem co to szybkowar............. taki srebrny garnek zamykany na wajhe i powietrze wylatuje przez dziurke? takiego tez nie mam, gotuje w tradycyjnych garnkach. a mikrofalowki swojej tez nigdy miec nie bede, bo jestem wielkim przeciwnikiem

juz chyba wiem co to szybkowar............. taki srebrny garnek zamykany na wajhe i powietrze wylatuje przez dziurke? takiego tez nie mam, gotuje w tradycyjnych garnkach. a mikrofalowki swojej tez nigdy miec nie bede, bo jestem wielkim przeciwnikiem

jak zawsze moja panna miala mega apetyt tak juz od jakiegos czasu je wszystko tylko ni eobiady
 jak zawsze moja panna miala mega apetyt tak juz od jakiegos czasu je wszystko tylko ni eobiady makaronik z sosem tak ale tylko troszke, kopytka,pierozki, leniwe pierozki czy pysy na parze albo kluchy nadziane np sliwka czy czym kolwiek to zje ale jak podam miesko,kotlecika,pulpecika to juz nosem kreci i ucieka z piskiem
 makaronik z sosem tak ale tylko troszke, kopytka,pierozki, leniwe pierozki czy pysy na parze albo kluchy nadziane np sliwka czy czym kolwiek to zje ale jak podam miesko,kotlecika,pulpecika to juz nosem kreci i ucieka z piskiem ratuje sie tym ze np qqrydzke zjada, marchewe w drobna kostke kroje to zjada, owocki tez (ostatnio jagody i winogrona) czasem jakis bananek jak jest kaszka to pierwsza lyzeczke musze jej na sile prawie wcisnac to wtedy je ladnie
 ratuje sie tym ze np qqrydzke zjada, marchewe w drobna kostke kroje to zjada, owocki tez (ostatnio jagody i winogrona) czasem jakis bananek jak jest kaszka to pierwsza lyzeczke musze jej na sile prawie wcisnac to wtedy je ladnie  ciekawe czy jej to minie i zacznie mi jesc normalnie znowu
 ciekawe czy jej to minie i zacznie mi jesc normalnie znowu