Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przystawiłam fotelik do naszego stołu. Postawiłam na stole swoje jedzonko i jego jedzonko,ja ciach łyżkę do buzi i ciach jemu,a ten jeść zaczął
Mało tego,że grudy zasuwa jak złoto,to wpyla duży słoik
Dodałam tez troszkę soli
Nie wiem,czy mu się odmieniło od tego,czy jak,ale po tych 2,5 mies niejadztwa warzywnego mamy sukces
:-)Tak więc dziewczyny nie załamujecie się:-)Może i na Wasze pociechy jest jakiś tajemniczy sposób;-)Ameryki pewnie nie odkryłam,ale radocha przepełnia moje serducho:-)Ech,żeby czasem łatwiej można było te nasze maluchy rozszyfrować...;-)
no i w końcu posmakowały jej soczki więc dostaje dziennie ok 50ml soku atak to wodę pije

. Kupy robi ładne, brzuszek nie boli, więc jej nie szkodzi to, co mamusia ugotuje. Słoiczki z obiadkami tylko na wyjazdy mamy, bo nie chce ich jeść, deserki owszemA wy jak postępujecie z coraz to doroślejszymi maluchami??
Je bardzo dużo owoców. I nadal mamy cycuś jest suuuuper :-)

Igor jest strasznym głodomorem, jak zawsze, i je wszystko to co my. Bez wyjątku. Ładnie wszystko gryzie i przezuwa.
Np serek Danio musi miec ten większy za 2 ziko, bo mniejszym się nie najada.