Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ostatnio ugotowalam jabluszko, i dodalam pol banana, zblendowalam, ale tak ze bylo czuc takie mikroskopijne drobinki jablka to mi obiadek zwrocila jak jej dalam troszke na lyzeczce
dlatego ja swiezych owozow wogole jej nie daje, tylko ze sloiczka bo mi ciagle takie sensacje odstawia :-(ja mysle ze powinnas sie wstrzymac na chwile i znow sprobowac.Musi sie przyzwyczaic do wiekszych kawalkowa moja to wcina aż jej się uszka trzęsą ale powiem wam że te obiadki po 6mc to jej jeszcze nie pasują bo np tam są już takie kawałki jedzonka większe i moja jak to dostaje to zaraz słyszę odruch wymiotny nie wiem czy mam zaczekać czy jak?? na razie bardzo lubi hippa obiadki gerber jest ok a bobovita tylko zupki co za upodobania![]()
Wiadomo ze woli papki bo to leniwe jedzonko;-)Moja Wikta nie tyle ma odruch wymiotny co wywala jezorem kawalki,ale ja sie nie poddaje,nie ma lekko;-)Ja mysle ze najlepiej kierowac sie wlasnym rozumem.Nie widze sensu wykluczania z jadlospisu czegos z gory,bo jest alergenemMy poza tym musimy unikać pietruszki, selera i pomidorów jako składników bardzo alergizujących.
Mysle ze to jedynie wskazowka-na to trzeba uwazac.Ja jem wszystko,zarowno w ciazy jadlam jak i teraz i malej nic nie jest
(odpukac;-))Wikta tez jadla wszystko z wymienionych warzyw i rowniez bez zadnych przejsc
,ktore sa od 5-6 miesiaca.Co to za jogurt,skoro mleko wprowadza sie znacznie pozniej..?Wiem ze to nie szkodzi w widoczny sposob,lale skoro nie wskazane jest tak wczesnie-cos w tym musi byc.Swego czasu czytalam jak mleko szkodliwie wplywa na trawienie,oklejając pokarm w zoladku,wiec sie wstrzymuje..