reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ekspozycja na gluten ma trwać równe 2 miesiące, potem bez ograniczeń. A nietolerancja może być przejściowa, brzuszek z czasem się przyzwyczai. Ja od początku daję po prostu płaską łyżeczkę manny, nie wiem ile to gram, ale Mariczce nie szkodzi. Marzy mi się owsianka hippa, ale jeszcze 3 tygodnie ekspozycji nam zostałyAnulce smakuje? Myślałyście o ryżu z jabłuszkiem? Mówię o takim zwykłym ryżu, nie słoiczku.
Anulce smakowała owsianka z Bobovity, ale z Hippa nie bardzo.
czarodziejka87
Fanka BB :)
Gemelo z Twoich chłopaków to prawdziwe smakosze:-)
Szymon ostatnio zasmakował w chrupeczkach ryżowych. Jak już całego zje to patrzy taki zdziwiony, że już nie ma i robi podkówkę żeby dać mu drugiego.
Szymon ostatnio zasmakował w chrupeczkach ryżowych. Jak już całego zje to patrzy taki zdziwiony, że już nie ma i robi podkówkę żeby dać mu drugiego.
gemelo wlasnie o takim jedzonku mowilam ;-) moja wlasnie bardziej lubi takie jedzenie od swojego..boje sie,ze jej to zaszkodzi! oczywiscie nie daje jej wielkich ilosci,tylko do sprobowania...
uwielbia flispy
Ninka tez od glutenu miala takie kupki! i do tego kaszke na brzuszku i pleckach! od kiedy daje jej bardzo male ilosci do mleka wszytsko jest ok
uwielbia flispy

Ninka tez od glutenu miala takie kupki! i do tego kaszke na brzuszku i pleckach! od kiedy daje jej bardzo male ilosci do mleka wszytsko jest ok

Nawet nie wiedziałam, Mariczka po 4 miesiącu ma karmienie mieszane i zaczęłam jej ekspozycję zaraz po 5 miesiącu i teraz już nie wiem ile powinnam ciągnąć w takim razie 4 czy 2??Lagajko ekspozycja na gluten trwa dwa miesiące ale u dzieci cycowych, u butelkowych 4 miesiące.
Taaak, mi się marzy podanie Mariczce zwykłego ryżu z jabłuszkiemDobry pomysl z tymi kurczakami
Mi chodzilo o takie jedzienie jak wlasnie ryz z roznymi owocami czy warzywami,jogurty,zupy,ziemniaczki itp..czy dajecie do sprobowania jedzonko ze swojego talerza..ja zawsze bylam przeciwna dawania dzieciom czegos innego niz wg polecenia lekarza,ale jak widze ze Niunia sie patrzy na mnie takim wzrokiem to mi ciezko jej nie dac sprobowac.. ostatnio Ninka nie chce kaszek i papek :-(
No nieźle i nie bolał brzuszek?Amelkowa, ale w tych naleśnikach był też czosnek i ostra papryka;-)
L
LuizaPatrycja
Gość
Asienka z Hippa jest obrzydliwe jedzonko, ewentualnie owoce sa ok, ciasteczka no i herbatki.
Ostatnio kupiłam Igorowi obiadki z Hippa i nie chciał ich jeść.
Najlepsze są z Bobovity moim zdaniem, największy wybór i na prawde dobre. No i cena w sam raz.
Ostatnio z nowości zajadaliśmy spagetti po 8 miesiącu.
A co myslicie o produktach z Rossmanowskiej firmy Babydream? Kupiłam kaszkę i jest na prawdę smaczna. No i nie droga teraz w promocji niecałe 5 zł.
Ostatnio kupiłam Igorowi obiadki z Hippa i nie chciał ich jeść.
Najlepsze są z Bobovity moim zdaniem, największy wybór i na prawde dobre. No i cena w sam raz.
Ostatnio z nowości zajadaliśmy spagetti po 8 miesiącu.
A co myslicie o produktach z Rossmanowskiej firmy Babydream? Kupiłam kaszkę i jest na prawdę smaczna. No i nie droga teraz w promocji niecałe 5 zł.
boozqowa
Październik 09'
Luiza- ja nie miałam nic z tej firmy Babydream więc nie mogę się wypowiedzieć, ale też przyznam Ci rację, że Bobovita jest dobra. Ja jakoś od samego początku polubiłam tą firmę i tak mi zostało. Mało kiedy kupuje coś z innej firmy. Cena ok, wszystko smaczne, duży wybór;-)
reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
U nas też prym wiedzie Bobovita. Słoiczki z innej firmy Szymkowi już tak nie smakują. Z Hippa jedynie je Owoce i Zboża- najlepiej maliny i jabłka z kleikiem ryżowym.
A co do Bovity- bierzecie udział w konkursie?;-)
A co do Bovity- bierzecie udział w konkursie?;-)