Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spore porcje zjada Natalkamja córcia coś mało je ostatno:sick: chyba pójdę z nią na ważeniea może to od zębów straciła apetyt:-(
o 5 butla 210ml z kaszką
o 10 butla 180ml
a teraz nic nie chce jesć tylko wypiła herbatkę ok 100ml
. Na pewno z głodu nie umrze :-).Próbuj dalejMój synek nie chce jeść łyżeczką. Próbowałam mu dać marchewkę. W ogóle nie otwierał buzi, jak mu przemyciłam do dzioba to nie połykał, tylko trzymał i się krzywił. Potem mu próbowałam dać soczek łyżeczką i to samo było. A z butelki wyduldał 60ml. Chyba na razie odpuszczę... Czy próbować jutro znowu, jak myślicie?
Piotruś już ładnie je łyżeczką :-) Otwiera buźkę na widok łyżeczki i cmoka słodko 
Agutek - jaki masz ten niekapek?? Chciałabym Piotrusiowi kupić i nie wiem, jaki będzie najlepszySoczki natomiast uczę ją pić z niekapka specjalnego dla niemowląt - ponoć nie zalecane jest podawanie słodkich rzeczy przez smoczek :dull: Wczoraj jednak jeszcze nie zakumała o co chodzi. Będę próbować dalej.
Wogóle się jeszcze nie rozglądałam za takimi kubeczkami, chyba pora ruszyć do sklepu ;-):-)O matko, to Piotrek przy Natalci je jak wróbelekmja córcia coś mało je ostatno:sick: chyba pójdę z nią na ważeniea może to od zębów straciła apetyt:-(
o 5 butla 210ml z kaszką
o 10 butla 180ml
:-) 
. Czyli chyba mu za szybko leciało wcześniej. Agutek, może Twoja Tosia też miała za rzadkie?moja niunka tak samoPróbuj dalejPiotruś już ładnie je łyżeczką :-) Otwiera buźkę na widok łyżeczki i cmoka słodko

nie maryw sie ona je b duuuzomja córcia coś mało je ostatno:sick: chyba pójdę z nią na ważeniea może to od zębów straciła apetyt:-(
o 5 butla 210ml z kaszką
o 10 butla 180ml
moja wypija 200 tylko w nocy ,ale jak juz tyle wypije to starcza jej na okolo 5godz wiec moze Twojej niunce tez
;-):-)moja wypija 200 tylko w nocy ,ale jak juz tyle wypije to starcza jej na okolo 5godz wiec moze Twojej niunce tez;-):-)