A
Agutek
Gość
Mojej córze coś się dzisiaj stało i o 4 nad ranem pochłonęła 150ml!
Normalnie 120-130ml na raz jest w stanie wypić.
Normalnie 120-130ml na raz jest w stanie wypić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to moze po prostu na razie Piotrusiowi sa potrzebne te nocne karmieniaNo widzisz, jak Twoja mała pięknie je. Mój Piotruś, jak je z 10 min, to szaleje ze szczęścia:-(.
Także nie bardzo chyba mogę zrezygnować z karmienia nocą, bo to są dodatkowe kalorie dla niego(a czytałam, że mleczko miedzy 1 a 5 w nocy jest najbardziej kaloryczne), a mój mały trochę słabo przybiera. Teraz ma 6200, nie jest źle, ale to są zapasy, ostatnie 2 tyg , to przybrał najwyżej 150gr:sick:
ja zauwazylam, ze Olivka mniej przybiera, odkad tak dlugo spi - ale moze jej nie jest to potrzebne, caly czas byla na 91 centylu, wiec moze doszla do wniosku, ze nie chce byc takim grubaskiem;-)i teraz spadla troche podno to moze po prostu na razie Piotrusiowi sa potrzebne te nocne karmieniaja zauwazylam, ze Olivka mniej przybiera, odkad tak dlugo spi - ale moze jej nie jest to potrzebne, caly czas byla na 91 centylu, wiec moze doszla do wniosku, ze nie chce byc takim grubaskiem;-)i teraz spadla troche pod

)