• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Roksi, gdzieś czytałam żeby nie karmić na śnie, bo dziecko wtedy przestaje kontrolować swój głód.

Wiecie, że mi jeszcze czasem troszkę mleka z piersi wypłynie? A już nie karmię z 1,5 miesiąca...

martwi mnie jedzenie Natalki:-( wczoraj po kąpieli nie chciała jeść więc dałam jej butle na śnie ok 23 rano o 6 wstała i nie chciała jeść:no: tylko chce pić, teraz dałam jej słoiczek banan z brzokwiniami zjadła cały:tak: a mleka nawet nie chce ruszyć:wściekła/y: zje pewnie gdzieś tak ok 14 i do wieczora nie będzie jadła:no: tylko piła
Wiktoria tak miała wczoraj, mleko zjadła o 8 i tylko 120ml i dopiero póżniej o 22 a takto dałam jej tą zupkę a o 18 zamiast mleka (bo nie chciała) to dałam jej deserek, a soków to wypiła 1,5 butelki tylk rozcieńczonego. To pewnie od tej cholernej pogody

Ja też nocek nie zarywam:) Wika śpi od 24 do 7-8 rano.

Wika jakoś nie umie pić z tego trójprzepływowego Aventu, zalewa się czasami nawet na I. Będę musiała ja przyzwyczajać powoli.
Ja na razie daje same klarowne soczki. Nie kupowałam jeszcze tych przecierowych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry