Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też planuje zakupA ja musze sobie kupić blender i tak juz go kupuje od tygodnia i nic..... Zostaja nam na razie słoiczki.
kasia słyszałam że lepszy jest taki z metalową końcówką
(bo mam zapas bezglutenowych produktow)Ewelino a kiedy zamierzasz wprowadzić kaszki. Bo ja też karmiłam tylko piersią od miesiąca bo wcześniej dawałam mleko modyfikowane i teraz kupiłam pierwszą kaszkę. Moja Madzia skończyła 4 miesiące więc chyba mogę już jej podać bo moim mlekiem na pewno się nie najada:-(
Można, ale odrobinkę. Najlepszy jest indyk i królik, może być też kurczak, tylko że kurczak ma mało żelaza. I wywar z mięsa trzeba wylać (albo samemu zjeść ;-)).malaga jakie mieso jest w tych sloiczkach z dodatkiem miesa?
mozna juz pomalutku wprowadzac miesa wlasnej roboty , no oczywiscie zmielone z jarzynami?(obawiam sie ze mpj lakomczuch wybredny nie bedzie chcial jesc slioczkow)Czy to mam byc piers czy jakies inne miesa?
też planuje zakupkasia słyszałam że lepszy jest taki z metalową końcówką
![]()