Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIe wiem jak przełknę dzisiejszy obiad...mojemu synkowi po serze nic nie jest, więc może i to co zjadłam mu nie zaszkodzi
głooopia jestem, bo się stresuję
a mogłam nie jeść
ale jak bym nie zjadła to bym się nie przekonała
a skoro jak do tej pory nic sie z kolkami nie działo....

też tak miałam'Dziewczyny pamiętacie jak sie martwiłam że nie będę miała mleczka w cycusiach?
Jezu nawet nie miałam pojęcia jak bardzo sie myliłam
właśnie pisze sobie tutaj bo mała śpi i pastwię sie nad piersiami bo mi sie kamienie robią
zanim wyszłam ze szpitala dopadły do mnie dwie pielegniarki i ściągały mi pokarm bo pani doktor powiedziała że wieczorem wróce z gorączką i będę miała nacinane chirurgicznie piersi
odciągały a ja krzyczałam z bólu ale już jest lepiej, nie moge tylko pić za dużo i pilnować żeby mi sie kamiochy nie robiły bo Laurcia nie może uciągnąć :-(
wygląda na to że w wątku "podtrzymanie laktacji i zwiększenie" nie będę miała nic do powiedzenia bo mój problem jest dokładnie odmienny![]()
martwiłam się że nie będzie mleka bo w koncu piersi mam średniej wielkości
w szpitalu był nawał w pierwszych dniach w domu też a teraz wszystko się ustabilizowało
nic nie odciągałam bo to co córka wypijała i jeszcze bym po niej odciągała to i tak tego pokarmu napłynie tylke ile ubyło
siostry w szpitalu uczulały nas by nie zrobić sobie z cycków mleczarni

anija - u nas inaczej - Piotruś je spokojnie, odbije, po jakimś czasie zaczyna się prężenie, stękanie, próba zrobienia kupki lub puszczenia bączka - nieudana.. i to przez wiele godzin.. Dziś od 17 do 22 :-(ja bardzo uwazam na to co jem
ogolnie chleb z wedlina i rama bo maslo wykluczylam
zero nabialu, inke pije z mlekiem kozim lub bebikiem (ble), z owowcow jablko pieczone, na obiad same gotowane produkty
sucharki, herbatniki, biszkopty, herbatke koperkowa i wode
dopiero tydzidzien tak jem a juz na to patrzec nie moge
a mlody i tak ma problemy z brzuszkiem
20 min ssania i 40 min placzu po, z podkurczaniem nozek i baczkami
najgorzej ze odbija jakies 20-30 min po jedzeniu dopiero, wczesniej nie umie
jak juz odbije poplacze jeszcze chwilke i sie uspakaja
nocki mamy w plecy niestety kazda jak do tej pory
ma ktos podobne problemy?

anija - przechodzę na Twoją dietę.. eliminuję nabiał i zobaczymy, czy pomoże...ja bardzo uwazam na to co jem
ogolnie chleb z wedlina i rama bo maslo wykluczylam
zero nabialu, inke pije z mlekiem kozim lub bebikiem (ble), z owowcow jablko pieczone, na obiad same gotowane produkty
sucharki, herbatniki, biszkopty, herbatke koperkowa i wode
dopiero tydzidzien tak jem a juz na to patrzec nie moge
a mlody i tak ma problemy z brzuszkiem
20 min ssania i 40 min placzu po, z podkurczaniem nozek i baczkami
najgorzej ze odbija jakies 20-30 min po jedzeniu dopiero, wczesniej nie umie
jak juz odbije poplacze jeszcze chwilke i sie uspakaja
nocki mamy w plecy niestety kazda jak do tej pory
ma ktos podobne problemy?