A
Agutek
Gość
Ja bym jednak dawała jej o 5 to mleko...a o której dostaje wieczorem ostatnią butlę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok 19:30 zagęczoną kaszką 210mlJa bym jednak dawała jej o 5 to mleko...a o której dostaje wieczorem ostatnią butlę?
ok 19:30 zagęczoną kaszką 210ml
Także ja bym chyba jednak nie rezygnowała z tego mleczka o 5 rano 
no właśnie też mi się wydaje że tyle godzin przerwy to dużoNo to do 8 rano miałaby ponad 12h przerwy, więc chyba troszkę za dużo, chociaż nie wiem ile może takiej przerwy być.
Ja podaję o 20.30 i jeśli nie ma w nocy jedzenia do je przed lub o 7.00 i wydaje mi się to już długą przerwąTakże ja bym chyba jednak nie rezygnowała z tego mleczka o 5 rano
![]()
czasami Natalka nie chce jeść po kąpiel to daje jej później na śnie tak za godzinę to i tak się budzi o 5

Ale na razie jeszcze nie oduczam bo mam karmić jak najdłużej z powodu alergii a mleka mam coraz mniej:-(
)

, wypróbowałam różne sposoby, na gęsto, płynną, z owocami, na słodko, przed cycusiem, po cycusiu i nic
. Aż wykrzywia buzię
.Witajcie,
mamy za sobą kolejne nieudane próby podania kaszki, wypróbowałam różne sposoby, na gęsto, płynną, z owocami, na słodko, przed cycusiem, po cycusiu i nic
. Aż wykrzywia buzię
.

Nawet zdziwiona byłam wielkością warzyw i że dała sobie z nimi radę, bo obawiałam się, że jednak będzie cieżko