Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U nas jest obiad o 12-tej, a deser o 16-tej.Mam jeszcze pytanie o której godzinie orientacyjnie dajecie zupke czyli obiad, bo ja redukuje jedną butle , tą którą Borysek dostawał koło 16.00 - tej i nie wiem czy jak zje zupe koło 14 - tej to wytrzyma tylko z deserem do 19.30 do nocnej kaszki.....
Mam jeszcze pytanie o której godzinie orientacyjnie dajecie zupke czyli obiad, bo ja redukuje jedną butle , tą którą Borysek dostawał koło 16.00 - tej i nie wiem czy jak zje zupe koło 14 - tej to wytrzyma tylko z deserem do 19.30 do nocnej kaszki.....
Mam jeszcze pytanie o której godzinie orientacyjnie dajecie zupke czyli obiad, bo ja redukuje jedną butle , tą którą Borysek dostawał koło 16.00 - tej i nie wiem czy jak zje zupe koło 14 - tej to wytrzyma tylko z deserem do 19.30 do nocnej kaszki.....
:-):-):-) czyli każde marcowiątko inaczej je , w zależnosci od potrzeb i fantazji rodziców.![]()

. Zje pare kęsów i koniec, tak za dwie godziny ok 14.00 podaje resztę zupki, popija herbatką:-). 
,
.