blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Karol wczoraj dostał domowy obiadek składający się z fileta z mintaja i mrożonki "zupa kalafiorowa" z kaszką manną :-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jak jej dałaś ten makaron? Posiekany?Ja wczoraj kupowałam słoiki i sobie patrzę, a tam już spaghetti czy ryż po meksykańsku i się odważyłam i dałam córce nasz obiad
Jedliśmy wszyscy makaron w sosie pomidorowym z pieczarkami. Muszę zaraz zadzwonić do teściowej z pytaniem jak wyglądała kupka...czy się przyjęło![]()
![]()
Ja wczoraj kupowałam słoiki i sobie patrzę, a tam już spaghetti czy ryż po meksykańsku i się odważyłam i dałam córce nasz obiad
Jedliśmy wszyscy makaron w sosie pomidorowym z pieczarkami. Muszę zaraz zadzwonić do teściowej z pytaniem jak wyglądała kupka...czy się przyjęło![]()
![]()
, jakbym mu podawała truciznę
, buzię otwiera, ale je z takim własnie obrzydzeniem
.
, bałam się, ale się nie zakrztusił i zjadł całego
,
Karol wczoraj dostał domowy obiadek składający się z fileta z mintaja i mrożonki "zupa kalafiorowa" z kaszką manną :-).
Ugotowałam bez soli, a potem posiekałamA my na dziś mamy pangę, pierwszy raz rybkę Borysek będzie jadł, Blueberry a jak przygotowałaś tą rybę, ugotowałaś tylko ? z solą ? ;-);-);-)
. Ale o pandze coś ostatnio niedobrego słyszałam. Podobno są hodowane w bardzo złych warunkach, żywione byle czym.