elahar
mama Madzi
no to końcówki sie nie daje przecież![]()
Wiem wiem, tylko już się sama zastanawiam czy może lepiej surowego nie dawać wcale ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to końcówki sie nie daje przecież![]()
W słoiku też jest chyba surowy...Wiem wiem, tylko już się sama zastanawiam czy może lepiej surowego nie dawać wcale ?
W słoiku też jest chyba surowy...
W ogóle banany się gotuje?Też tak sądzę...raczej wątpię by był gotowanyW ogóle banany się gotuje?

tylko tak jak jabłuszko, troszkę wody do garnuszka i dodawałam pokrojonego banana, po paru chwilach robi się taka papka. Jest ok, ja do kaszki mu to dawałam, zajadał się, ze aż uszy mu się trzęsły ale ma uczulenie więc niestety na razie musimy się obyć bez bananka :-( No i w sokowirówce (mam taką malutką) można wycisnąć sok z banana. Super smakuje z sokiem z marchewki i jabłka
Polecam!

Nawet w necie czytałam, że naprawdę ciężko go dostać, a ponoć to jedyny serek dla dzieci, który spokojnie można polecic. Tutaj znalazlam artykul o serkach Nabiał - artykułAgutku- ja juz w Polsce (czyli jakis minimum miesiac temu) dawalm kanapke z szyneczka Malenkiej i daje jej tez z serkami roznego rodzaju ,ale najbardziej smakuje jej z rama krem bonzor czy jak to sie tam piszepatrze tylko zeby nie bylo za ostre i z jakims czocnkiem...