Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój takdziewczyny czy wasze dzieciaczki robią czasami kupkę bardziej zielonkawąbo u nas się tak zdarzyło 2 razy ale nie była to taka typowa duża kupa tylko taka mała
![]()
Czasem kupka jest bardziej zielonkawa i nawet się martwiłam, czy wszystko w porządku, ale kolejna np. była już bardziej żółta.. więc raczej nic mu nie dolega

Ktoś pisał, że to tłuszcz nieprzetrawiony 
byłam dwa dni temu u pediatry i musze małą dokarmiać bo za mało przybrała na wadze:-(, ma kolki i strasznie wtedy płacze, pręży sie i nie wiem jak jej pomóc. Kłade ją na brzuszku, masuje, noszę na rękach...moje biedactwo:-

. Pęcherzyk pękł i baardzo mi ulżyło bo bolało tak że nie mogłam jej do niej dostawić i myślałam nawet o pójściu do szpitala żeby mi go przekłuli, ale sam na szczęście pękł
- zrobiła dwie normalne

Mój mały dziś miał w pieluszce kupkę tyci, tyci, a raczej zabrudzoną lekko pieluszkę i zauważyłam niteczki śluzu
O czym to świadczy???
moja mala w dzien sobie pospi dwie, trzy godzinki miedzy karmieniami, ale w nocy to jest czasami masakra, je 4 razy z rzedu na przyklad
albo z godzinna przerwa
nic dziwnego, ze tak przybiera na wadze;-):-)ale czy to sie jakos unormuje?ale masz dobrzepoza tym karmienie idzie od poczatku super, zadnych poranionych brodawek ani nic takiego:-)

zdaje sobie z tego sprawe, ale pewnie jeszcze przede mna kolki i wzdecia, bo jak na razie i to nas omineloale masz dobrze![]()