Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny poradzcie mi co mam zrobic z tym moim glodomorkiem
Olivka ciagle mi ostatnio krzyczy, ze chce jesc, staje pod lodowka, na ktorej wie, ze lezy chleb i steka "yyy" dopoki nie dostanie kawalka;-)
myslalam, ze je wystarczajaco, bo wage ma dosyc pokazna (11200 jak miala rok i 2 tygodnie) no i poza tym brzuch ma taki wypiety caly czas, klopsik moj maly
a ona jest ciagle glodna...
nie wiem, czy jej dawac, bo moze potrzebuje wiecej, ale z drugiej strony nie chce wychowac grubasa, bo i tak juz jest duza, no i ten brzuch wystajacy non stop, ktory swiadczy o tym, ze chyba raczej sie najada...
nie wiem tigger co dokladnie u ciebie znaczy wypiety brzuch ale moja jest kruszynka a tez ma brzuszek jak ja to mowie jak dzieci z Etiopii![]()
moja kiedyś tez mnie nieźle pociągnęłac dobrze ,ze juz jej sie mamy pepek znudzil ;-)a raczej ciagniecie kolczyka![]()