reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzięki!

Mam nadzieję, że córa załapie, że z tego czegoś też mleko leci i można pić :-)
Teraz tylko jestem ciekawa, którego dnia ja się przemogę i zacznę tę butlę podawać. Mam 18 dni zanim wybyję do fryzjera... ;-)

a moje dziecko NIE CHCE BUTELKI :szok::-( Najzabawniejsze jest to że już ładnie piła i z piersi i z butli a od jakiegoś czasu nie chce. Jak jej wtykam butle to albo sie ze mnie śmieje :-p:baffled:, albo zaczyna krzyczeć i wypychać ją językiem albo trzyma w buzi ale ani myśli jeść:baffled:. no i co ja mam zrobić? już nawet myślałam żeby ją trochę przegłodzić to może by jadła ale nie mam serca :no:. za dużo ostatnio przeszła :-(więc ją rozpieszczam własnym kosztem:tak:

Moja kruszynka ciagnie butle juz jak ja widzi to sie usmiecha
ale ostatnio zaczal mniej jesc tzntak 80 90 kolo 110 na noc wcina:baffled:

miloku wydaje mi się, że na tym etapie wolno tylko koperkową.
I chyba nie za dużo...ale nie jestem pewna.

kasia a jaki herbatki dajesz ?
ja narazie tylko koperkowa
a mozna jeszcze jakas inna?

daje koperkową i z rumiankiem HIPP robi takie dla dzieci od 1 tygodnia i Małej smakuje, chociaż ma zróżnicowane, teraz koperkowa dostaje już z cukrem krystalicznym, bo już "duża" kobita to według HIPP-a może:-p

Dziewczyny mam pytanie, może głupie ale co tam:-D - kosztowałyście swojego mleka??
Ja oczywiscie kosztowalam jak mi skapywało i bo nie będę dziecka karmic nieznanym :laugh2: . Moje jest słodkawe i chyba lepsze w smaku niż np. NAN. Ciekawe czy każde jest takie słodkawe....?

reklama
Wczoraj się nad tym zastanawiałam.:-) Nie próbowałam, ale wiem że jest bardzo słodkie. Raz jak byliśmy u teściów i była tam męża siostra, to odciągała sobie mleko przy nas:oo: :oo: . Potem mąż dosłownie przykleił się do stołu:-D :-D , okazało się że rozlała tam trochę mleka. To chyba musi być bardzo słodkie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry