Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Ja coraz częściej daję Piotrkowi butlę, po każdym prawie karmieniu obiema piersiami.. I prawie zawsze cosik zjada - dziś np . 60 ml.. Ciekawe, jak długo będę mieć pokarm??Bo wydaje mi się, że jest go coraz mniej
![]()
Ale w nocy na szczescie Borysek preferuje mleczko z piersi.Wśród marcowych Mam jest parę, których dzieci prawdopodobnie mają skazę białkową. Ja sie też niestety do takowych zaliczam choć pediatrzy, z którymi miałam do czynienia (było ich 3) mieli na ten temat podzielone zdania.
Po pierwszym wysypaniu buzi lekarka z przychodni stwierdziła, że to może być skaza białkowa i od tego czasu ograniczyłam spożycie mleka i przetworów.
Następna lekarka, do której poszliśy już prywatnie, stwierdziła, że to na pewno nie skaza bo Mateusz ma gładką skórę i spokojnie mogę pić mleko. Z tej radości zaraz po wizycie kupiłam sobie jogurt i maślankę i je wypiłam a na drugi dzień znów zobaczyłam jakąś wysypkę na buzi Małego. W zwiazku z tym przestałam pić jogurty itp.

Trzecia lekarka (też prywatnie) powiedziała, że to jest skaza
, pasztety
, bułki, itd. Teraz podejrzewamy jajka.
Wróciliśy do Dzidziusia.Na buzi i klacie ma takie czerwonawe kropki i podejrzewam, że to mogą być potówki. Natomiast na rączkach i nóżkach kropki nie są czerwone ale jak się przejedzie ręką to czuć, że ma takie wystające krostki.
Już sama nie wiem czy to jest skaza czy nie bo widziałam zdjęcia dzieci z AZS (to podobno to samo co skaza) i ich skora wyglądała zdecydowanie gorzej. BYć może skaza może mieć różne natężenie i w związku z tym róznie to wygląda u różnych dzieci.
Nie chcę przeginać z tymi ograniczeniami, poza tym ja MUSZĘ czasem zjeść coś słodkiego!! Najwyżej sama będę piekła jakies ciacha (choć nie lubię tego robić) na margarynie ale do niej też dodają serwatke![]()
Dziewczyny "bezmleczne" co Wy jecie żeby nie zwariowac z tej mnotematyczności???[/
, gruszek, pomidorów. Niestety nie wyszło to nam na dobre i właśnie znów wcinam wafel:-(