A
Agutek
Gość
piękny misz maszSałatkę z selerem naciowym, jajkiem, kukurydzą, szynką i czymś tam jeszcze, kawałek pomidora, placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką, ciasteczka korzenne![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
piękny misz maszSałatkę z selerem naciowym, jajkiem, kukurydzą, szynką i czymś tam jeszcze, kawałek pomidora, placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką, ciasteczka korzenne![]()

No nie??piękny misz masz![]()
Cały dzień i całą noc bolał mnie brzuch.. Piotrusiowi się trochę udzieliło i postękał w nocy.. Dałam mu herbatkę rumiankową, sama też wypiłam i już jest dobrze 
Różnie, czasem z czajnika (czyli gotowaną kranówę), ale ponieważ to syf zakamieniony częściej gotuję wodę źródlanąMiałam już jakis czas temu o to was spytać i zapomniałam
Jaką wodę podajecie do mleka?
Kupujemy w 5-litrowej butli i sama ją też piję z sokiem :-)
), a sama piję mineralną, bo z kolei my ponoć bardzo potrzebujemy minerałów :-)
Tak się przy niej krzywiła, kombinowała i wypiła chyba tylko 20ml :-)Wczoraj przygotowałam córci herbatę rumiankową pierwszy raz, do tej pory dostawała tylko koperkową, i chyba jej nie smakuje.Tak się przy niej krzywiła, kombinowała i wypiła chyba tylko 20ml :-)
To kup dla malej herbatke rumiankowa instant firmy Hipp. One sa bardzo dobre. Moja Natalka potrafi wypic nawet 100 ml tej herbatki.