Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a czasami (nawet jak jest gorąco) nie chce nawet łyczka. Zależy jaki ma dzień
a np będąc z Laurką na targu nie dam jej cyca bo jak?

Jednak ja jestem juz tym bardzo zmeczona ale karmie wyłącznie piersia i chciałabym to robic jeszcze min. 3 miesiące.
Dziewczyny ja tez mam problem ze skazą-chyba, bo w ksiazeczce zdrowia lekarka zapisała małej : skóra atopowa.Kazała mi samej popróbowac co dziecku szkodzi i ograniczac produkty.. Wyszło na to ze szkodzi jej prawie wszystko(mleko i wszelkie nowalijki, czekolada i inne slodycze takze) Jem tylko:ryz, makaron(bez jaj), kasze gryczana i jeczmienna,nalesniki na wodzie sodowej(bez mleka z dodatkiem jaj przepiórczych)jabłka i marchew. drób gotowany, mieso królicze-podobno najlepsze dla dzieci alergicznych, wołowine-ale cieleciny juz nie. Pije bobofruty i soczki gerbera.Nie biore zadnych witamin ani wapna bo mała ma po nich problemy z kupka.Od kiedy sie stosuje do tych produktów skóra córeczki wygląda o niebo lepiejJednak ja jestem juz tym bardzo zmeczona ale karmie wyłącznie piersia i chciałabym to robic jeszcze min. 3 miesiące.
i lekarka kazała mi jeszcze zamienic kapiel w oilatumie na balneum-podobno lepszy ale nie zmieniłam a krostki i tak w duzej mierze zniknęły.
Pozdrawiam wszystkie marcóweczkii-jesli sie nie pogniewacie to zajrze tu czasem jako mama przenoszonej lutóweczki-w rezultacie takze marcówki![]()
;-)Piotrek wczoraj wypił 2 x 120 ml (koło południa i wieczorem), i raz ok. 40 ml.. Poza tym w międzyczasie cyc..Moje dziecko w ogóle jakoś nie przepada za herbatkami...może jeszcze jej się odmieni :-)
Dziś wypiła ok. 100ml mleka z butli![]()
Piotruś wypija raz, albo dwa razy po 100 ml, czasem 50 ml, różnieu nas herbatka to idzie jak wodaNatalka wypija 100ml prawie codziennie