Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kupilam wczoraj Nan i chyba widzę poptrawęNatalka mniej ulewna:-) zobaczymy może to mleko jej bardziej pasuje
![]()
zwykły Nan:-)No, no...jestem dla niej pełna podziwu
A który?
Zwyczajny, AR czy HA?
jutro też dam jej troszkę soku a w niedziele deserek
wybrałam większość z firmy hipp ponieważ mozna je po otwarciu trzymać 3 dni w lodówce
kupiłam też kaszkę bananową którą można dodawać do mleka np. Nana lub Bebika
narazie będe stopniowo wprowadzała te produkty zobaczymy jakie będą reakcje malej

Nie chcę wprowadzać wcześniej niż jest to zalecane, choć może by Piotrkowi nic po tym nie było..To ja przebiję ;-)Moje dziecko wypiło przed chwilą 40ml herbatki rumiankowej, której wcześniej się w ogóle nie tykało (swoją drogą zabrałam jej butlę, bo wypilaby więcej, a to już pora karmienia była) a potem dobiła się flaszką - 160ml
No, no...jestem dla niej pełna podziwu![]()

Byłam w szoku
Pół godziny później przyssał się do cyca 
To ja przebiję ;-)
Piotrek wczoraj koło południa wypił 120 ml Bebiko i oczywiście w ryk, jak się skończyło.. Zrobiłam jeszcze 90 ml i wypił całośćByłam w szoku
Pół godziny później przyssał się do cyca
![]()
kupiłam Natalce dzisiaj sok marchewkowy z hipp, sok marchew-jabłko z hipp, deserek jabłkowy z gerber, deserek marchewkowy z hipp i deserek jabłko-banan z hipp:-) Podałam sok z marchewki 30ml i małej tak strasznie smakował że aż płakała jak się skończyłjutro też dam jej troszkę soku a w niedziele deserek
wybrałam większość z firmy hipp ponieważ mozna je po otwarciu trzymać 3 dni w lodówce
kupiłam też kaszkę bananową którą można dodawać do mleka np. Nana lub Bebika
narazie będe stopniowo wprowadzała te produkty zobaczymy jakie będą reakcje malej
wysztkie produkty wybrałam po 4miesiącu![]()