reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
Soczek jabłkowy nie przechodzi.. Nawet rozcieńczony.. Mały dziś się tak krzywił i wypluwał smoczka, nic nie wypił.. Natomiast jabłuszko zjedzone :tak: I trochę marchewki z jabłuszkiem :tak: Nie dawałam za dużo, bo znów od dwóch dni nie mamy kupki, a po marchewce może mieć jeszcze większe problemy..

Soczek jabłkowy nie przechodzi.. Nawet rozcieńczony.. Mały dziś się tak krzywił i wypluwał smoczka, nic nie wypił.. Natomiast jabłuszko zjedzone :tak: I trochę marchewki z jabłuszkiem :tak: Nie dawałam za dużo, bo znów od dwóch dni nie mamy kupki, a po marchewce może mieć jeszcze większe problemy..
Ale jabłuszko powinno pomóc :tak:.

Ja dałam też dzisiaj soczek rozcieńczony i Karolek wypił 25 ml. A godzinę później dostał jeść i było mega ulewanie :-(. Nie mam pojęcia kiedy mu dawać ten sok.

A jakiej firmy masz ten soczek?? Bo ja mam z Bobovity i Piotrkowi nie smakuje, bo jest lekko kwaśny :dull: Nawet rozcieńczonego nie chciał...

Agutek - Piotruś też coś mało je ostatnio :confused2: Ale chyba nie jest głodny bo spał ładnie od 20 do 5.. Pojadł z obu kamiennych piersi i pospaliśmy jeszcze do 8, po 9 dostał soczku jabłkowego, wypił 20 ml, a ok. 9.30 dałam mu Bebiko - zjadł tylko 60 ml.. :confused2:
Dostał czkawki, więc przystawiłam go do piersi i pojadł jeszcze trochę..

Inna sprawa, że to już 4 dzień bez kupki...

Ja mam "złociste jabłko" czy jakoś tak i ponoć ten soczek nie jest taki kwaśny.
Nie wiem jednak na bank, bo jeszcze nie otwierałam :-p

Ponoć na początku soczki podaje się właśnie rozcieńczone i łyżeczką, nie z butelki ;-)

Wczoraj nam Pani doktor powiedziała, że za 2 tygodnie moge Wice dać soczek i nie wiem czy sie nie skuszę, z kupkami sie unormowało to jest ok. A wy ile dawałyście za pierszym razem?? Ze dwie łyżeczki rozcieńczonego czy mogę dać więcej??

reklama
Ja dałam ze 3-4 łyżeczki nierozcieńczonego, na drugi dzień dałam w butelce, ale niuniuś nie chciał, rozcieńczyłam i też nie chcial.. Dziś mu dałam rozcieńczony łyżeczką i wypił jakieś 20 ml :tak: No i w koncu zrobił trzydniową kupę :-)

Do góry