Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój też wczoraj dostał półżółtka w zupce wyskoczyła mu jedna mała krostka na rece i na nożce nie wiem czy to może o nietolerancji świadczyć?My już jemy mannę ponad 3 tygodnie- prawie codziennie lub co drugi dzień.
A wczoraj mała pierwszy raz spróbwała jajko- tzn dostała pół żółtka do zupki ze słoiczka i nawet ładnie zjadła. No i nioc jej nie ma póki co. CZy ktoś już wprowadził żółtko?????
Mój pluje tymi grudkami w obiadkach po 6 m-cu w Bobovicie Jarzynki z czymś tam były spore kawałki marchewki i ziemniaka dosyć twarde to było jak rozgniotłam łyżką zjadł....tylko te obiadki po 5 miesiącu mają malutkie grudki, którymi Filip pluje, wiec dalej tkwimy w słoiczkach po 4 miesiącu:-(
Marzka chyba pojedyńcza kropka to jeszcze nic złego...a ponoć białko jest dużo bardziej uczulające! Ja bym próbowała dalej dawać!
Mój się cały wypaćkał ale zjadł...a dziś pierwszy raz jadła chrupka kukurydzianego i całkiem sprawnie jej to szło![]()
A ja dałam przedwczoraj przez przypadek taki z grudkami (nie zauważyłam, że to z etapu 2 ), ale już podgrzałam więc spróbowałam mu dać. Ale się zdziwiłam jak on smacznie sobie pożuł i połnknąłMój pluje tymi grudkami w obiadkach po 6 m-cu w Bobovicie Jarzynki z czymś tam były spore kawałki marchewki i ziemniaka dosyć twarde to było jak rozgniotłam łyżką zjadł.
Wyczytałam gdzieś w gazecie, żeby dodawać do zupki z mięskiem, więc jednak nie zamiast tylko dodatkowoDaje się pół żółtka co drugi dzień..chyba dobrze pamiętam że podaje się je zamiast mięska...ale nie jestem pewna!
Moj tez do zupkiAluś je gluten i ma się dobrze ;-) ciasteczka z glutenem i kasza w zupkach![]()
My już jemy mannę ponad 3 tygodnie- prawie codziennie lub co drugi dzień.
A wczoraj mała pierwszy raz spróbwała jajko- tzn dostała pół żółtka do zupki ze słoiczka i nawet ładnie zjadła. No i nioc jej nie ma póki co. CZy ktoś już wprowadził żółtko?????