Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli niebawem zupka jarzynowaKoliberek no to mnie teraz zaskoczyłaś, powiedz co dokładnie je na obiadek i w jakiej formie, czy twoje dziecko ma ząbki. U mnie to wyglada tak, Filipek nie ma ząbków, od jakiegos czasu bolą go dziąsła, więc z jedzeniem jest różnie, od trzech miesięcy mamy problem z nakarmieniem, ale nie przez cały czas zdarzają sie dni kiedy je chetnie i przy tym nie płacze.I jak jest dobrze to wyglada to tak rano o 6 je mleczko od 90 do 150 ml, potem o koło 10 znów mleczko taki sam przedział, z tymże jak ma kiepski dzień to tego drugiego mleczka juz nie wypije, i wtedy zupka jest troszkę wczesniej, przeważnie 3 lub 4 godziny po mleku, zupka gerberek, lub sama gotuje i miksuje warzywa miesko. A po południu to zależy czasem zje mleko, a jak nie chce to deserek. Noi wieczorem mleko zageszczam kleikiem ryżowym lub kukurydzianym, ostatnio pobija rekordy wieczorem 240ml. I około 1 w nocy zje 150ml mleka. W nocy je bez problemu i zawsze głodny, w dzień to zależy raz lepiej raz gorzej, czasami masakra, czasami nie chce jeść nawet 5 godzin.mój synek właśnie skończył 7 mc i już od jakiegoś czasu dostaje: rano ok.180 ml mleka, później jest pora na starte jabłuszko, banana lub truskawki , obiadek je z reguły taki jak dorośli tylko na razie nie dostaje warzyw tj. kapusta groch itp., je wszelkie kasze, mięsko wszystkie rodzaje tylko musi być chude do tego ziemniaczki. Po południu jest pora na deserek lub mleczko , no i oczywiście na kolacje kaszka, smaki zmieniamy bo mały nie wybrzydza.:-)