reklama

Meridia, Adipex , Zelixa - do ewentualnych sprzedawcow!

Magda

Aktywna w BB
Ostatnio pojawia sie na naszym forum coraz wiecej ofert sprzedazy lekow i narkotykow!

Jestem zmuszona poinformowac wszystkich w osobnym watku, iz na forum BabyBoom nie publikujemy zadnych ofert dot. nieleganych interesow!

W chwili obecnej (rowniez na prosbe innych czlonkow forum!) usuwamy wszystkie posty zawierajace oferty sprzedazy.

Jesli moj apel nie bedzie respektowany, zmuszeni bedziemy skorzystac z innych, bardziej skutecznych sposobow.

Dziekuje, Magda
administrator i wspolwlasciel portalu BabyBoom.pl

reklama
Wszelakie leki typu Meridia, Zelixa itp.... zostały wstrzymane z sprzedaży!!! Apteki nie mogą ich wydawać!!!
Jakakolwiek sprzedaż tych leków jest PRZESTĘPSTWEM!!!

Ofert na necie jest już masa. I to wszystkich rodzaju leków tego typu.
Europa wycofała popularne leki na odchudzanie, w Polsce nadal tysiące osób z nadwagą łyka specyfiki, które mogą powodować groźne skutki uboczne. Chodzi o farmaceutyki wspomagające odchudzanie, które zawierają sybutraminę. Zdaniem Europejskiej Agencji Leków, to środek, który może zwiększyć ryzyko wystąpienia udaru czy zawału.

UWAGA NA OSZUSTA!
Paweł Puchajda, 35-232 Rzeszów, ul. Długa 22/8
iwo 0107 <iwa0107@gmail.com>
numer konta 10 1050 1575 1000 0023 1539 3542
Ów osobnik "sprzedaje" odchudzacze.
Ja otrzymałam w paczce dwa mydełka oliwkowe:-(

Nie dajcie się "złapać"!

Pozdrawiam[FONT=&quot][/FONT]

Bierzecie się za rzeczy NIELEGALNE!!!!
Już się stało,świadomie zakupione rzeczy które u Nas są niedostępne ale to nie znaczy że ktoś powinien na tym żerować i oszukiwać.Piszę to w nadzieji że więcej osób to zobaczy,napewno jest takich wiele,facetowi nie może to ujść bez konsekwencji

reklama
Witam
szanowny ktoś posługujący się nickiem " IWA0107" nie zdaje sobie sprawy że nie można bezkarnie ludzi oszukiwać, właśnie zgłosiliśmy sprawę na policji, mam nadzieję że będzie nas więcej i oszust(ka) zostanie ukarany

ja w każdym razie swoimi sposobami postaram się namierzyć tego kogoś
oczywiście chętnie się podzielę wiedzą jak już będę znać personalia tej kanalii

pozdrawiam i chętnie przeczytam o Waszych sukcesach w walce z tym oszustem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry