Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam.ja po recepte poszlam do mojego lekarza rodzinnego.nie robil zadnych problemow.z tym ze ja biore zelixe.to jest polski odpowiednik meridii.i jest sporo tansza a dzialanie te same.a bez recepty to raczej nie dostaniesz.pozdrawiamcześć jestem nowa mam pytanie czy jest możliwośc kupienia Meridi bez recepty, a jeżeli nie to do jakiego lekarza musze sie udac?
A moze ma któraś do sprzedania za rozsadną cene. Brałam kiedyś adipex byłam zadowolona ale nie mam juz dojścia do niego.
Pomożcie -przytylam wciąży 30 Kg zostało 15 masakra nie moge na siebie patrzec , nie mowiąć o moim mężu który na każdym kroku powtarza zrób coś z sobą ...:-(
Witam, ja tez mam jeszcze okolo 10 kg do zrzucenia choc brzmi ta merida kuszaco to pozostaje przy malej glodowce,bo przeciez mam kim sie opiekowac i jestem sama w ciagu dnia w domu,a jak tak sie stanie ze zemdlejesz lub cos podobnego to kto wtedy bedzie przy dziecku??:-(Popieram!!!!! 5kg do zrzucenia to pestka, wystarczy trochę pracy nad swoim ciałem i umysłem.
moze dla mnie, laiczki, napisac co to za specyfiki i ile kosztuja?