Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam.ja po recepte poszlam do mojego lekarza rodzinnego.nie robil zadnych problemow.z tym ze ja biore zelixe.to jest polski odpowiednik meridii.i jest sporo tansza a dzialanie te same.a bez recepty to raczej nie dostaniesz.pozdrawiamcześć jestem nowa mam pytanie czy jest możliwośc kupienia Meridi bez recepty, a jeżeli nie to do jakiego lekarza musze sie udac?
A moze ma któraś do sprzedania za rozsadną cene. Brałam kiedyś adipex byłam zadowolona ale nie mam juz dojścia do niego.
Pomożcie -przytylam wciąży 30 Kg zostało 15 masakra nie moge na siebie patrzec , nie mowiąć o moim mężu który na każdym kroku powtarza zrób coś z sobą ...:-(
Witam, ja tez mam jeszcze okolo 10 kg do zrzucenia choc brzmi ta merida kuszaco to pozostaje przy malej glodowce,bo przeciez mam kim sie opiekowac i jestem sama w ciagu dnia w domu,a jak tak sie stanie ze zemdlejesz lub cos podobnego to kto wtedy bedzie przy dziecku??:-(Popieram!!!!! 5kg do zrzucenia to pestka, wystarczy trochę pracy nad swoim ciałem i umysłem.
moze dla mnie, laiczki, napisac co to za specyfiki i ile kosztuja?