Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Przy 27 podnoszeniu usnęła mi jak ją tylko podniosłam z łóżeczka,ale jak ją tylko odłożyłam po sekundzie ponownie płacz. Przy 32 usnęła ze zmęczenia. Spała 20 minut. PO południu będzie gorzej,bo ona zwykle wtedy więcej jęczy.
I jak to wytrzymałaś?
Ja dziś rano podnosiłam małą 32 razyPrzy 27 podnoszeniu usnęła mi jak ją tylko podniosłam z łóżeczka,ale jak ją tylko odłożyłam po sekundzie ponownie płacz. Przy 32 usnęła ze zmęczenia. Spała 20 minut. PO południu będzie gorzej,bo ona zwykle wtedy więcej jęczy.
WAŻNE!!!!!!Ja dziś rano podnosiłam małą 32 razyPrzy 27 podnoszeniu usnęła mi jak ją tylko podniosłam z łóżeczka,ale jak ją tylko odłożyłam po sekundzie ponownie płacz. Przy 32 usnęła ze zmęczenia. Spała 20 minut. PO południu będzie gorzej,bo ona zwykle wtedy więcej jęczy.