Nawet jeśli bym chciała się przebadac tak dla siebie. To nie mam opcji ponieważ mieszkam w DE tu wszystko na skierowania nie mogę nic zrobić prywatnie a w Pl już w tym roku nie będę a jak jadę to na weekend albo Góra na tydzień.
Decyzja została podjęta z mężem i raczej jej żałować nie będziemy. Nie które kobiety mają silna wolę do walki ja już jestem zmęczona a że teraz mimo pustego jaja plodowego bardzo mnie to dotknęło.
Byłam w szoku ponieważ gin mi przed usg powiedział że nawet przy pustym jaju plodowym beta jest wyższa niż 5 a u mnie była niska. I jak zrobił USG i znalazł w ostatniej chwili to zadalam mu pytanie jak to jest możliwe że beta ujemna a ciąża nieprawidłowa a on na mnie popatrzył i usłyszałam. Przykro mi ale są takie przypadki rzadkie są ale są i ja jestem takim przypadkiem. I co ja miałam mu pow? Siedziałam i ryczalam. Bo przy zobaczeniu wyniku bety byłam pewna że ciąży nie ma a tu taki psikus. Tylko szkoda że znowu nie wyszło. Nie umiem już pozytywnie myśleć. Wolałam podjąć decyzję że dzieci już nie chce niż starać się nadal i przechodzić przez to samo 5 raz.