Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko zależy gdzie są ona umiejscowione. Ten "mały" mięśniak może w ciąży urosnac (chociaż też nie musi) i wtedy mogą być problemy. Zachodząc w ciążę z mięśniakami musisz być świadoma ryzyka. Ja miałam prawie wszystkie typy mięśniaków, które dosyć sporo urosly w trakcie ciąży, ale wystarczy jeden nawet malutki w "złym miejscu" i różnie może się to skończyć. Możesz (lub nie) mieć problemy z zajściem w ciążę a jak ci się uda to pytanie czy ciąża się utrzyma. Tu jest tyle historii i nie ma jedenj dobrej odpowiedzi.Część czy któraś z was zaszła w ciążę mając mięśniaka podśluzowkowego? Mam 2 mięśniaki jeden śródscienny a drugi podśluzowkowy, są małe około 1cm. Według ginekolog ten śródscienny nie będzie miał wpływu na ciążę, natomiast ten podśluzowkowy może powodować problemy z zajściem. Nie mam żadnych objawów, które występują przy mięśniakach podśluzowkowych, więc poradziła abyśmy się starali przez pół roku o dziecko a jeśli się nie uda to da skierowanie na zabieg. Czy któraś miała podobna sytuacje, chodzi mi głównie o typowo podśluzowkowe mięśniaki, bo podobno z nimi jest najwięcej problemów.
Dziewczyny, o ile mięśniaki nie są mega wielkie i nie rosną na drogach rodnych to nie trzeba się martwićWitam się i ja niestety. Obecnie 8tc i mięśniak wielkości 20x34mm. Niewiele o nim wiem, lekarz tylko powiedział, że nie powinien mieć negatywnego wpływu na ciążę. Ale oczywiście strach jest. Jakby wszystkich moich schorzeń było mało, to jeszcze pojawił się ten mięśniak![]()