• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Migrena- jakieś naturalne środki?

Hej. Ja mialam migreny od dzieciaka. Byłam w szpitalu, chodziłam do neurologa i nic mi nie pomagało. Do czasu! Okazało się, ze terapia Bowena bardzo pomaga [emoji4] naprawdę polecam.

reklama
I tu się cieszę, że już mi po ciąży bóle miesiączkowe nie dokuczają. Ale głowa czy ząb czasami tak, wtedy gardan pomaga, inne leki bez recepty sa zwyczajnie za słabe.

Nie chcę nic mówić, ale Gardan i Pyralgina to to samo - nawet taka sama dawka :)
Też miałam migreny, uspokoiło mi się po operacji i rozpoczęciu stosowania HTZ. Wyszło na to że u mnie migreny były powodowane zaburzoną gospodarką hormonalną.

A mnie dzisiaj dopadła pierwsza od roku migrena. Spacer po zmroku przy lekkiej mżawce złagodził mi ból głowy :) Zapomniałam jak dokuczliwy i nieprzyjemny jest to ból, szczególnie jak drażni i dźwięk i światło. Teraz z plastrem chłodzącym na czole siedzę żeby jakoś utrzymać przytomność.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry