Bolilol
Fanka BB :)
<wielkikopnaszczescie>Testujemy razem. Dajmy sobie po kopniaku na szczęście![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
<wielkikopnaszczescie>Testujemy razem. Dajmy sobie po kopniaku na szczęście![]()
Ja bym wzięła mniejsza dawkę tak jak radzi @lady_in_blue i z tego co kojarzę @Ceonis też na początku stymulacji miała mniejsza dawke Aromka a potem zwiększała.
Nawet na logikę brzmi to sensownie. Biorę coś pierwszy raz więc zaczynam od mniejszej dawki żeby zobaczyć jak reaguję![]()
No też tak myślałam, ale chyba wolałam usłyszeć od doświadczonych czy nie jest to mój wymysłNo to właśnie stąd pewnie ostrożne podejście jednego lekarza :-)
Moja przyjaciółka jak chodziła do ginekologa to trafiła na takie z 7 dziewczyn. Oswajały się że to syn a nie dziewczynka. Jeszcze miały takie "mam nadzieję że go pokochamy bo go nie chcielismy"....Padło dzisiaj o odpuszczeniu, a mi z bani nie może wyjść inny tekst z tego forum. Że dziewczyna się oswaja i jeszcze jest zawiedziona, że ma w brzuchu syna a nie córkę.![]()
Ja jebiePadło dzisiaj o odpuszczeniu, a mi z bani nie może wyjść inny tekst z tego forum. Że dziewczyna się oswaja i jeszcze jest zawiedziona, że ma w brzuchu syna a nie córkę.![]()
Pretensje musi zgłaszać do męża.Padło dzisiaj o odpuszczeniu, a mi z bani nie może wyjść inny tekst z tego forum. Że dziewczyna się oswaja i jeszcze jest zawiedziona, że ma w brzuchu syna a nie córkę.![]()
Odpuscilam sobie w glowie bez testow bez niczego i bez nakręcenia sie. Diagnozujemy sie caly czas ale to bardzo zle wplywa na nasza psyche. Co miesiac czekam na te kreski i lipa. Za dlugo to trwa . Wiec postanowilam nie stresowac sie i niech sie dzieje co chce. Zobaczymy co czas pokazeskoro łykasz suplementy, uprawiasz seks bez zabezpieczenia, facet się diagnozuje to chyba jednak nie odpuściłaś![]()
Mam w takich chwilach ochotę napisać, żeby się nie załamywała, może jak będzie dorastał to zmieni płeć...Pretensje musi zgłaszać do męża.
Za szybko strzelał.
Moim zdaniem na plus. Przynajmniej działasz nie stoisz w miejscu. A może akurat zaskoczyNo też tak myślałam, ale chyba wolałam usłyszeć od doświadczonych czy nie jest to mój wymysł, zobaczę po 1 cyklu
, najwyżej w drugim wezmę 2x1. Chociaż już sama mam wątpliwości czy może nie mówił w cyklu 1x1 a może w drugim jak się nie uda to 2x1
, ale raczej nie
. Tak czy tak obaj stwierdzili, że clo od przyszłego cyklu
![]()
Moja przyjaciółka jak chodziła do ginekologa to trafiła na takie z 7 dziewczyn. Oswajały się że to syn a nie dziewczynka. Jeszcze miały takie "mam nadzieję że go pokochamy bo go nie chcielismy"....
Ja to poprostu nawet nie mogę tego czytaćJa jebie