U
użytkowniczka 212
Gość
Nie powiem Ci, bo kiedyś oglądałam o tym jakiegoś tik toka i to jedyne co zapamiętałamCzemu na ślinę się nie powinno?
Że niby enzymy w ślinie mogą coś trawić, czy o bakterie, które są w jamie ustnej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie powiem Ci, bo kiedyś oglądałam o tym jakiegoś tik toka i to jedyne co zapamiętałamCzemu na ślinę się nie powinno?
Że niby enzymy w ślinie mogą coś trawić, czy o bakterie, które są w jamie ustnej?
Obstawiam, że chodzi o bakterie w jamie ustnej ;-)Nie powiem Ci, bo kiedyś oglądałam o tym jakiegoś tik toka i to jedyne co zapamiętałam![]()
Też tak myślę, bo mamy ich mnóstwoObstawiam, że chodzi o bakterie w jamie ustnej ;-)
Ale nie można powiedzieć właśnie że jest późno, bo lady nie pamięta czy potem seksu nie było.
Ale jak to stary dostał z roboty taki żelOstatnio Stary dostał z roboty Unimil
Tak właśnie myślałam, że ktoś o to zapyta xDDDDDDAle jak to stary dostał z roboty taki żel. CO TO ZA ROBOTA??
![]()
Tylko żelu z unimila albo durexa nie zeżryjDobra laski namówiłyście mnie. idę wziąć 3 tabletki oleju z wiesiołka na raz. Obym nie miała z tego sraczki![]()
Ale jak to stary dostał z roboty taki żel. CO TO ZA ROBOTA??
![]()
Kurde nie pomyślałam o tymTak właśnie myślałam, że ktoś o to zapyta xDDDDDD
Teraz się @LadyCaro przyznaj, że Stary jest testerem zabawek erotycznych ;D
Do usługTak właśnie myślałam, że ktoś o to zapyta xDDDDDD