Brownie1992
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękne misieNo dobra. Wiem , że chcecie je zobaczyć to Wam je pokaże !
Przedstawiam Wam moje dzieciaki
Od lewej : Carmelka , w środku Husky made in China : Luna i Dyzio
piękny
Bo amstaffy często są uznawane jako rasa agresywna. Owszem są agresywne ale źle prowadzone i nie w stosunku do ludzi tylko najczęściej reagują agresja wobec innych psów.pięknymoja kuzynka ma prawie identycznego i większego atencujsza do tulenia nie znam
tutaj gdzie mieszkam ta rasa jest zabroniona czego całkowicie nie rozumiem ..
jakie piękne bestie!! Kocham te nochale!!No dobra. Wiem , że chcecie je zobaczyć to Wam je pokaże !
Przedstawiam Wam moje dzieciaki
Od lewej : Carmelka , w środku Husky made in China : Luna i Dyzio
ale słodziak <3 no kochom
Tak ponoć jest ale w takim razie nadal nie daje mi logiki i dziwi mnie czemu rasy typu cane corso,doberman czy rottweiler są legalneBo amstaffy często są uznawane jako rasa agresywna. Owszem są agresywne ale źle prowadzone i nie w stosunku do ludzi tylko najczęściej reagują agresja wobec innych psów.
Bywają trudne w prowadzeniu ale są mega wdzięczne. Nasz akurat jest adoptowany i jest z nami już 5 rok.
Sierści jest w choooj, wszędzie , codziennie w pracy w śniadaniu włos , po otwarciu chleba włos , No wszędziepiękne misieja się zastanawiam nad szwajcarskim psem pasterskim,ale berneńskie tez miałam przez długi czas w głowie,tylko że nie wiem czy bym dała radę z ich sierścią i to mnie odwiodło o myśli posiadaniu tego psiaka
jak jest u ciebie dużo zajmuje pielęgnacja ich sierści ?
![]()