Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest możliweDziewczyny, czy jest mozliwe plamienie implantacyjne 8 dni po owulacji?jeśli głupie pytanie zignorujcie
![]()
Dziekuje za odpowiedzJest możliwe
kalendarz kalendarzem, testy mówią, że owulka narazie nie jest blisko. Rób testy dalejCześć! Jestem nowa na forumod 4 miesiecy bezskuteczne starania o 2 bobo. Kilka dni temu rozpoczęłam próby z testami owulacyjnymi. Teoretycznie według kalendarza owulacja powinna być w piątek a testy pokazują że peak już był...pomożecie to ogarnąć? Testowanie też będzie już w grudniu
myślę że 15.12
Jeśli pokazuje że peak to owulacja nie jest tego samego dnia tylko 12-24h późniejCześć! Jestem nowa na forumod 4 miesiecy bezskuteczne starania o 2 bobo. Kilka dni temu rozpoczęłam próby z testami owulacyjnymi. Teoretycznie według kalendarza owulacja powinna być w piątek a testy pokazują że peak już był...pomożecie to ogarnąć? Testowanie też będzie już w grudniu
myślę że 15.12
Dokładnie, zapomniałam zapytać czy robiłaś tak jak zawsze, bo niby jest ciemne, ale jednak chyba nie to.kalendarz kalendarzem, testy mówią, że owulka narazie nie jest blisko. Rób testy dalej![]()