hachette
Fanka BB :)
No to jak na osobę znającą się na grze w piłkę chyba licho tak wypowiadać się na temat meczu którego widziało się poloweDrugą połowę już oglądałam.
Czyli tę gorszą część.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jak na osobę znającą się na grze w piłkę chyba licho tak wypowiadać się na temat meczu którego widziało się poloweDrugą połowę już oglądałam.
Czyli tę gorszą część.
Ojej, touchè. Natomiast Francja jest mistrzem świataLewandowski jest w czołówce napastników na skalę światową.
Obecnie według rankingów jest lepszy od Mbape.
No dziewczyny, raczej nie napiszecie, że śledzicie Champions League, bo jakoś nie widziałam tutaj nigdy tego tematu…No to jak na osobę znającą się na grze w piłkę chyba licho tak wypowiadać się na temat meczu którego widziało się poloweznaczy- nie zrozum mnie zle, daleka jestem od bicia piany i robienia dramy dot mundialu na forum o ciążowych kreskach
natomiast nie wypowiadaj się w tonie „ja trenowałam piłkę to wiem więcej niż wy, ten mecz był kiepski”, bo nie wiesz co my wiemy, nie wiesz kto z nas interesuje się futbolem i przede wszystkim NIE OGLADALAS MECZU
![]()
No tak nie do końca bo paradajsy i śluby się pokończyłyAt the end of the day - odpadliśmy z mundialu, można wracać do seriali i ślepych miłości na plazy w Hiszpanii![]()
To ja zostaję na mundialu.At the end of the day - odpadliśmy z mundialu, można wracać do seriali i ślepych miłości na plazy w Hiszpanii![]()
No tak nie do końca bo paradajsy i śluby się pokończyły![]()
No, my wszystkie tu hobbystycznie tylko malujemy paznokcie na różowo i kręcimy włosy na wałki w przerwach od ślubu w ciemnoNo dziewczyny, raczej nie napiszecie, że śledzicie Champions League, bo jakoś nie widziałam tutaj nigdy tego tematu…
Jedną połowę raptem z ośmiu, jakie rozegrali na mundialu opuściłam.
Tak, mam prawo wypowiadać się o ich grze. I mam prawo nie być zadowolona z ich gry, tak jak Wy macie do samej uciechy z tego, że występowali na mundialu.
Dobry mecz był z Arabią.
Dobra, wróćmy do starań.
Kończymy ten temat.
Dziękuję@Lunak gratulacje![]()