Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Czekam na Twojego progaNo ja chodziłam na moni, do tego dołożyłam paski i temp.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na Twojego progaNo ja chodziłam na moni, do tego dołożyłam paski i temp.
No jasne, że tak. Ogólnie dla mnie to takie potwierdzenie, że śmiało mogę brać cloBo jeśli nie mam owulacji, to równie dobrze mogę nie uprawiać seksu, a szanse na ciąże będę miała takie same![]()
Zrobię sobie za kilka dniCzekam na Twojego proga![]()
Ja nie patrze na nic, zaczynam regularnie choćby codziennie od jutraA ja mam pytanie z innej beczki. O jakość nasienia i plemników. Powiedzmy tak mam taką sytuację, kilkanaście dni przerwy w seksie. Wraca mąż trochę przed owu. Lepiej uprawiać seks przed owu, potem w owu i poprawiać ? Czy lepiej w cudzysłowie nie wymieniać już plemnikow przed owu tylko poczekać ?
Niestety nie mam takiej płynności w opisywaniu jak @Bolilolale mam nadzieję że mnie zrozumiecie
![]()
Czyli temperatura i testy są chooo......ja warteTak, ale nawet przy braku owu wychodzą mi.
Jestem bardzo ciekawa. Ja zobacze jeszcze co tam u mnie w poniedziałek. Ale chyba mogę se krzyżyk na tym cyklu postawić. Jprdl wciąż nie kumam jak ludzie potrafią wpaśćZrobię sobie za kilka dni.
Albo maja wyjątkowe szczęście albo wyjątkowego pechaJestem bardzo ciekawa. Ja zobacze jeszcze co tam u mnie w poniedziałek. Ale chyba mogę se krzyżyk na tym cyklu postawić. Jprdl wciąż nie kumam jak ludzie potrafią wpaść![]()
Testy tak, temp. Bym powiedziała, że jest zaufanym źródłemCzyli temperatura i testy są chooo......ja warte![]()