nikaplis
Fanka BB :)
to mierzenie temperatury w poprzednim cyklu (początku więc trochę nieudolne)Moim zdaniem warto z 2-3 cykle sie poobserwować razem z testami owu, do tego jak mierzysz temperaturę to powinnaś mieć fajny obraz tego kiedy owu u Ciebie wypada
 pokrywa się z testami owu ale ostatnio odkryłam że moje TSH to jakiś dramat więc i tak nie mogę być pewna że owuluje
 pokrywa się z testami owu ale ostatnio odkryłam że moje TSH to jakiś dramat więc i tak nie mogę być pewna że owuluje  lekarz powiedział że skonsultuje się z endykrologiem i mam nadzieję dostanę leki jak najszybciej
 lekarz powiedział że skonsultuje się z endykrologiem i mam nadzieję dostanę leki jak najszybciej 

2 tyg temu w Polsce miałam 9.4, spanikowałam po powrocie i tu gdzie mieszkam lekarz mnie wysłał na powtórzenie badań. Wyszło że teraz jest 4.6 ale lekarz powiedział że to powyżej max i normalnie by obserwował ale w naszym przypadku że się staramy pogada z endykrologiem i da mi znać
 2 tyg temu w Polsce miałam 9.4, spanikowałam po powrocie i tu gdzie mieszkam lekarz mnie wysłał na powtórzenie badań. Wyszło że teraz jest 4.6 ale lekarz powiedział że to powyżej max i normalnie by obserwował ale w naszym przypadku że się staramy pogada z endykrologiem i da mi znać 

.
.

. Chcesz to ale weź o tym nie myśl, potrafisz? No nie, a ode mnie tego wymagasz?! Myślisz o tym cały czas no nie, to pamiętaj że działa to w 2 strony
. Chcesz to ale weź o tym nie myśl, potrafisz? No nie, a ode mnie tego wymagasz?! Myślisz o tym cały czas no nie, to pamiętaj że działa to w 2 strony