W tym momencie życzenie trzeźwego Sylwestra jest dobrym życzeniemna trzonowaniu
 .
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
W tym momencie życzenie trzeźwego Sylwestra jest dobrym życzeniemna trzonowaniu
 .
.to będzie mój pierwszy trzeźwy sylwester od liceumW tym momencie życzenie trzeźwego Sylwestra jest dobrym życzeniem.

No oby obyBoki brzuch... Oby przyszło to krwawienie szybko żeby można było wrócić do gry

Kochana głowa do góry, organizm czasami psoci nam, ale nie daj mu sięMnie nastrój bardzo spadł, a wakacje, więc nie powinno tak być… nie mogę się ogarnąć.

. Ja tam jestem pozytywnie mimo wszystko nastawione. Jak coś jest nie tak, to przynajmniej jest przyczyną, której można się pozbyć
. Ja tam jestem pozytywnie mimo wszystko nastawione. Jak coś jest nie tak, to przynajmniej jest przyczyną, której można się pozbyć  , gorzej jak wydaje się okej, a dalej nic.
, gorzej jak wydaje się okej, a dalej nic.  , dasz radę!
, dasz radę!My dziś zrobiliśmy zakupy spożywcze i już na święta mam wszystko, później kupiliśmy choinkę (A jak mija Wam niedziela?

), pojechaliśmy kupić kurczaka z rozna na obiad bo nie chciało nam sie gotować i teraz leżymy w piżamach przed tv, czekamy na finał mś, czyli niedzielka idealna
), pojechaliśmy kupić kurczaka z rozna na obiad bo nie chciało nam sie gotować i teraz leżymy w piżamach przed tv, czekamy na finał mś, czyli niedzielka idealna 

po meczu może przystroimy choinkę jak już będzie ciemno i efekt lepszy
 po meczu może przystroimy choinkę jak już będzie ciemno i efekt lepszy  kocham zimę i święta całym sercem
 kocham zimę i święta całym sercem 

Niech będzie za to piękna owu i będą płynąć jak szalone plemniczki żeby zapłodnićja chyba przedawkowałam olejek z wiesiołkamam 9dc a tyle śluzu że jakiś dramat

Seriohej dziewczyny! Okres mi się spóźnia w sumie 2 dzień ale byłam pewna ze mam test ciążowy a tam same owulacyjnewiec będę testować jutro wieczorem
Miłej niedzieli!
U mnie już przygotowania do świata pełna para. Dziś piekę piernika staropolskiego
 , chcesz nas tyle trzymać w niepewności? Nie dasz radę gdzieś podjechać, dziś handlowa niedziela
, chcesz nas tyle trzymać w niepewności? Nie dasz radę gdzieś podjechać, dziś handlowa niedziela 

SuperSkończyłam obiad i zaraz idziemy na spacer.
Do Lidla po choinkę przed dom, bo chcę ją obstroić światełkami.
Potem będziemy stroić mieszkanie, bo wczoraj nie zdążyłam.
 , bosze zazdroszczę tego zdobienia z jednej strony
, bosze zazdroszczę tego zdobienia z jednej strony 
 . Bo ja dziś likiery prezentowe, obiad już mi się kończy robić, muszę porządki porobić i w tym roku tylko tak trochę przyozdobiłam dom z racji na to, że i tak nie ma nas całe święta, a totalny brak czasu ostatnio
. Bo ja dziś likiery prezentowe, obiad już mi się kończy robić, muszę porządki porobić i w tym roku tylko tak trochę przyozdobiłam dom z racji na to, że i tak nie ma nas całe święta, a totalny brak czasu ostatnio  .
. 
A jak mija Wam niedziela?
dziękuję kochana ale ja zazwyczaj miałam owulację ok 16dc więc nawet nie zaczęłam owulakow robićNiech będzie za to piękna owu i będą płynąć jak szalone plemniczki żeby zapłodnić
 w każdym razie póki nie mam leków na TSH chyba nawet nie będziemy próbować. Dobrze było by wiedzieć jednak czy cos może znowu zwariowało ...
 w każdym razie póki nie mam leków na TSH chyba nawet nie będziemy próbować. Dobrze było by wiedzieć jednak czy cos może znowu zwariowało ...