U
użytkowniczka 212
Gość
Trudno, zrezygnujemy. Nadrobimy lodziki i inne w inne dni cyklu 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm… nie podoba mi się ten Mrugacz, niech on sobie mruga z tymi „hipotezami” gdzie indziej. Do seksu oralnego mąż mi nie wkłada śliny w pochwę (sorry za zobrazowanie), ale liże łechtaczkę, wiec nie kupuje tego, nawet jeśli zakłada, ze penis później po tej łechtaczce przejeżdża zanim wejdzie do pochwy i tam „umoczy” się w tych enzymach, ja po takim seksie zaszłam i nie będę teraz trzymać się tych teorii, bo uwazam, ze nie maja mega sensu. No chyba, ze którejś facet językiem wylizuje środek pochwy- to ok. Wówczas nie negujeJa w swoją pierwszą też, ale plemnik musiał być nadtrawiony, bo poroniłam xD.
Nie, ale serio w ślinie są enzymy.
Generalnie nie mam problemów ze śluzem, więc w okolicach owu można z niego zrezygnować.
AfterMarket.pl :: domena chcemybycrodzicami.pl
www.chcemybycrodzicami.pl
No aż tak długiego języka nie maHm… nie podoba mi się ten Mrugacz, niech on sobie mruga z tymi „hipotezami” gdzie indziej. Do seksu oralnego mąż mi nie wkłada śliny w pochwę (sorry za zobrazowanie), ale liże łechtaczkę, wiec nie kupuje tego, nawet jeśli zakłada, ze penis później po tej łechtaczce przejeżdża zanim wejdzie do pochwy i tam „umoczy” się w tych enzymach, ja po takim seksie zaszłam i nie będę teraz trzymać się tych teorii, bo uwazam, ze nie maja mega sensu. No chyba, ze którejś facet językiem wylizuje środek pochwy- to ok. Wówczas nie neguje![]()
Może to bardziej o lody chodziło z tą ślinąHm… nie podoba mi się ten Mrugacz, niech on sobie mruga z tymi „hipotezami” gdzie indziej. Do seksu oralnego mąż mi nie wkłada śliny w pochwę (sorry za zobrazowanie), ale liże łechtaczkę, wiec nie kupuje tego, nawet jeśli zakłada, ze penis później po tej łechtaczce przejeżdża zanim wejdzie do pochwy i tam „umoczy” się w tych enzymach, ja po takim seksie zaszłam i nie będę teraz trzymać się tych teorii, bo uwazam, ze nie maja mega sensu. No chyba, ze którejś facet językiem wylizuje środek pochwy- to ok. Wówczas nie neguje![]()
Ja teraz grzaniec tylko bez alkoholu bo jak ostatnio facet mojej psiapsi nam zrobił grzańca to mało co a na kolanach fo domu bym wracała tsk mnie jebłoHahah można i tak. Ona dodatkowo dawała pomarańcze, goździki, anyż i już nie pamiętam co tam jeszcze![]()
Że co, że słucham. U nas jest prawie na stale w grafiku.... niemożliwe mam już 3 w domu... chyba, że nasza jest już starcza i psuje "materiał"? Eeee ....Ja w swoją pierwszą też, ale plemnik musiał być nadtrawiony, bo poroniłam xD.
Nie, ale serio w ślinie są enzymy.
Generalnie nie mam problemów ze śluzem, więc w okolicach owu można z niego zrezygnować.
AfterMarket.pl :: domena chcemybycrodzicami.pl
www.chcemybycrodzicami.pl
Ach no tak, perspektywa faceta. ZapomniałamMoże to bardziej o lody chodziło z tą śliną
![]()
Też widzęDobra, bo moja glowa coś widzi...
Zobacz załącznik 1476659
oj ziomek już po ptokachTeż widzę![]()